Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Osmangazi Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Bazen yolda lastiklerimiz patladıktan sonra lastik tamircisi bulmak çok zor bir durumdur. Lastikler öyle bir yerde patlar ki etrafınızda gidebileceğiniz hiçbir yer maalesef yoktur. 7/24 lastik yol yardım işlerini yapan servisler veya firmalar sayesinde bu dertlerden kurtulma şansınız artıyor. Bu kişiler sizin herhangi bir anda patlayan lastiğini yanınıza gelip değiştiriyorlar ve sizi o kötü durumda kurtarıyorlar. Şehir içinde patlayan lastikler sizin için o kadar sorun teşkil etmez çünkü şehir içi oto lastikçi bulmak kolaydır etrafınızda size yardım edecek yerler oldukça çoktur. Şehir içindeki oto lastikçiler size her türlü yardımcı olurlar. En yakın lastikçi bulmak için genellikle otobanlara telefon numarası bırakırlar veya o sırada size en yakın lastikçiyi bulmak için internetten araştırma yapabilirsiniz ve size en yakın ve en uygun oto lastikçiyi bulabilirsiniz. Bu durumlar ile karşılaşmamak için yollara sivri ve kesici cisimler bırakmamanız gerekir o cisimler yolculuk sırasında herhangi bir arabanın lastiğini ani bir şekilde patlatıp sürücünün kaza yapmasını sağlar ve bu kaza yapan kişilerden biriside siz olabilirsiniz.Bazen arabalarınız arıza verebilir bu zamanlarda yol yardım ekiplerine ulaşıp yardım isteyip yerinizi size ulaşmaları için onlara konum verebilirsiniz. Yol yardım ekipleri sizin için sorunlarınızı öğrenip yardımınıza hemen gelirler bu servislerde 7/24 çalışan servislerdir ve onlar sayesinde yolda kaldığımızda kolaylıkla yardım alıp yolumuza devam edebiliriz.

En yakın oto lastik tamircisine nasıl ulaşırım veya bulurum?

En yakın lastik tamircisine ulaşmak bazen zor olabilir. Çünkü lastiklerin ne zaman nerde patlayacakları belli değildir bazen şehirden çok uzak yerlerden patlar ve yardım almanız çok zor olabilir. Bu zamanlarda internet üzerinden size en yakın ve en uygun tamircilere ulaşıp derdinizi anlatabilirsiniz şehir içinde patlayan lastikleri fazla dert etmenize gerek yok çünkü şehir içinde kolaylıkla lastik tamircisi bulabilirsiniz.

Yolda kaldım ne yapabilirim?

Yolculuk sırasında arabanızda oluşan sorun nedeniyle yolda kaldıysanız hemen yol yardım ekiplerine ulaşıp onlara derdinizi anlatıp yardım isteyebilirsiniz ve onlar size her an ulaşabilir ve sorunlarınıza çözüm bulabilirler.

Osmangazi Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Osmangazi Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!