Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yenişehir Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Günümüz de artık yoğun bir şekilde kullanılmaya başlanan otomobiller beraberinde tamiri için de gereken iş yerlerinin artmasına ve önemli birer unsur haline gelmelerine vesile olmuştur. Bunlardan biri de lastikçidir. Arabaların önemli bir parçası olan lastikler uzun süre kullanıldığında ya da hasar gördüğün de değiştirilmesi gereken parçalardır. Böyle bir durum meydana geldiği zaman çoğu sürücü iyi bir lastik tamircisi aramaya başlar. İyi bir lastikçi bulduklarında ise sürekli ona gitmeye devam ederler. İyi bir lastikçi olmanın ve çok sayıda müşteri çekebilmenin bir yolu da oto lastik yol yardım hizmeti vermek olabilir. Yolda kalan sürücüler bu gibi hizmetlere sık sık başvurmaktadır. Örnek lastiği patladığı için otobanda kalan bir şoför en yakın otoban lastikçi işletmesini arayacaktır. Yol yardım hizmeti vermeyen bir işletme bu tür müşterileri kaybedecektir. Bu nedenle oto lastik yol yardım hizmeti vermek ve bu hizmeti 7/24 lastik yol yardım hizmeti olarak vermek lastikçiler için çok büyük bir artı olacaktır. Böylece lastikçiye ihtiyaç duyan müşterileri kaybetmemiş ve daha çok müşteri kazanma yolunda büyük bir adım atmış olunur. 7/24 lastik yol yardım hizmeti Giderek ihtiyacın arttığı ve kaliteli ustaların arandığı bu piyasada bir adım daha ileriye gidebilmek çok önemlidir. Sadece bu ve bunun gibi hizmetlerin dışında işletmeyi daha da ileriye taşıyacak pek çok şey vardır. Örneğin çalışanların davranış biçimi, hizmet kalitesi, müşteri memnuniyeti, uygun fiyat gibi faktörler bunlardan bazılarıdır.

Lastikçiler neden günümüz de daha fazla önem kazanmıştır?

Cevap: Gün geçtikçe artan insan sayısı birçok ihtiyacı beraberinde getiriyor. Bu ihtiyaçlar üretildikten sonra insanlara ulaştırılması için taşınması gerekiyor. Bundan dolayı devreye uçaklar, tırlar, kamyonetler devreye giriyor. Bu araçlar birçok meşakkatli yollardan geçtikleri için lastikleri çoğunlukla yırtılıp deforme oluyorlar ve burada da devreye lastikçiler giriyor. Bundan dolayı gün geçtikçe lastik ve lastikçilere olan ihtiyaç artmakta. Ve bundan dolayı lastikçilerin sayısında gün geçtikçe artmaktadır.

İyi bir lastikçi nasıl olunur?

İyi bir lastikçi olmanın genel kuralları müşteri ile iyi geçinmek ve iyi ve kaliteli hizmet vermek ile başlıyor. Müşteri ile iyi geçinmek için müşteri geldiğinde ikramda bulunmak güler yüzlü olmak, sohbet yeteneğinin olması gibi şeyler gerekiyor. Bunlardan sonra 7/24 hizmet vermek, yolda kalan arabalara servis ile gidip yardımcı olmak ve arabalarını gerekirse servislere çekmek gerekebilir.

Yenişehir Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

ÜRÜNLERİMİZ

Yenişehir Yenişehir Pirelli Lastik

Yenişehir Pirelli Lastik

SİPARİŞ VER

Yenişehir Yenişehir Michelin Lastik

Yenişehir Michelin Lastik

SİPARİŞ VER

Yenişehir Yenişehir Hankook Lastik

Yenişehir Hankook Lastik

SİPARİŞ VER

Yenişehir Yenişehir Goodyear Lastik

Yenişehir Goodyear Lastik

SİPARİŞ VER

Yenişehir Yenişehir Continental Lastik

Yenişehir Continental Lastik

SİPARİŞ VER

Yenişehir Yenişehir Bridgestone Lastik

Yenişehir Bridgestone Lastik

SİPARİŞ VER

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yenişehir Oto Lastikçi | Yol Yardım Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!