Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gürsu Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Son zamanlarda artan göç furyasının sebeplerinden bir tanesi ekonomik sebeplerdir. Bu ekonomik sebeplerin en büyüğü ise şehirlerde yaşayan aileler çekmektedir. Aileler evden eve nakliyat firmaları ile anlaşarak köylerine yani eskiye dönmektedirler. Çoğunlukla popülerleşen köy yaşam tarzı ile karşılaştırılırsa da insanlar bazen köylerine dönmek zorunda kalıyorlar. Tekrardan söylediğimiz gibi bu insanlar evden eve nakliyat işlemi için evlerini toparlıyor ve köylerine gidiyor. Bazen ise daha ucuz daha makul daha cüzi miktarlarda fiyatlar ile yeni evler bulup evlere taşınmak zorunda kalıyor. Bu insanların ise imdadına evden eve taşımacılık şirketleri yetişmektedir. Bu şirketler evlerinize geliyor ve sizlerin eşyalarını alıp bir diğer eve götürüyor. Ancak bazen bu taşınma esnasında bazı hasarlar meydana gelebilir bu yüzden şirketinizin evden eve sigortalı taşımacılık hizmeti verip vermediğini kontrol etmenizde fayda var. Eğer bu hizmeti veriyor ise bu hizmetten faydalanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Eğer bu hizmet esnasında herhangi bir sıkıntı çıkar ise bu hizmet size ürünlerinizi sigortalattırdığınız için ürünlerin fiyatı ne ise o fiyattan sizlere bunu veriyor. Eğer vaktiniz yok ve çok yoğun çalışıyor iseniz bu tür firmaların evden eve ambalajlı taşımacılık hizmeti verdiği de olmaktadır bu hizmet evinize gelen firma çalışanlarının sizlerin eşyalarını sizlerin hiçbir çaba göstermeden sizlerin adına paketliyor araçlara yerleştiriyor. Bu hizmetten faydalanmanız son derece faydalıdır özellikle bu tür işlerle zamanımızı ayıracak kadar yeterli vaktiniz yok ise.

Asansörlü nakliyat nedir?

Asansörlü nakliyat eğer evinizi çok yüksek binalarda ise bu binaların içinde asansörle taşıma izin yok ise bu tür ürünlerinizi yani büyük ürünlerinizi binanın balkonundan ya da camından firmaların araçlarının bulunduğu yerdeki seyyar asansör ile indiriyor ve araçlara yüklüyor. Asansörlü nakliyat hizmeti son derece faydalıdır. Özellikle bu tür yüksek binalarda yaşıyor iseniz.

Sigortalı taşımacılık şart mı?

Tabi ki de değil eğer sizler sigortalı bir taşıma istemiyor iseniz yani ek bir ücret istemiyor iseniz bu hizmetten faydalanmayabilirsiniz. Ancak sigorta hizmetten faydalanmanız özellikle hizmet aldığınız şirkette bu hizmet ek bir hizmet değil ise mutlaka ama mutlaka faydalanmanızı şiddetle tavsiye ediyoruz. Taşıma sırasında ne olacağını asla bilemeyiz ürünlerinize zarar gelmemesi için sizlerde bu hizmetten faydalanmanızı tavsiye ederiz.

Gürsu Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Gürsu Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!