Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İnegöl Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Hepimiz hayatımızın belirli bir bölümünde taşınma işlemini gerçekleştirmişizdir. Bir mahallede bir semtte dünyaya geliyoruz fakat ömrümüzün sonuna kadar o mahalle veyahut semtte yaşamıyoruz. Çeşitli nedenlerden dolayı taşınma ihtiyacımız ortaya çıkabiliyor. İşimiz gereği şehir değiştirmek zorunda kalabiliyoruz. Veyahut kiraladığımız evden ayrılıp başka bir semtte ev kiralamak isteye biliyoruz yani sizin anlayacağınız hayatımızın belirli zamanlarında bir yerlerden bir yerlere taşınıyoruz. Taşınma işlemini gerçekleştirebilmek için eşyalarımızın taşınacağımız yere aktarılması gerekir. O eşyalarımızın bir yerden başka bir yere nakli edilmesi için bizlere yardımcı olan bazı nakliyat firmaları vardır. Nakliyat firmaları evinizde bulunan eşyaları evinizden kendi sahip oldukları arabalara yükleyerek taşınacağınız adrese götürüp eşyalarınızı indirmekle sorumlu firmalardır. Evlerimizde kullandığımız taşınması çok zor olan buzdolabı, yüklük ,kanepe ve benzeri eşyaların taşınması çok zahmetli ve zor olduğu için deneyimli elemanlarıyla nakliye firmaları bu işleri kolayca halledebilmektedir. Evden eve nakliyat firmaları sayesinde taşınma işleminizi sorunsuz ve hızlı bir biçimde gerçekleştirebilirsiniz. Şehirler arası evden eve nakliyat işlemleri için de nakliye firmaları ile iletişime geçip bu hizmetten faydalanabilirsiniz dilerseniz evden eve ambalajlı taşımacılık hizmeti sayesinde eşyalarımızı ambalajlı ve daha güvenli olacak şekilde taşıyabilirsiniz. O eğer sizlerinde bir yerden başka bir yere taşıma ihtiyacınız doğduysa veyahut işiniz gereği şehir, ilçe veya köy değiştirmek durumunda iseniz bizlerle iletişime geçerek evinizi kolay hızlı ve güvenilir bir şekilde taşıtabilirsiniz.

Eşyalarımın güvenliğinden nasıl emin olabilirim?

Bir evin içerisindeki eşyalar sahipleri için çok kıymetli eşyalar olabilir. Sıradan eşyalardan ziyade bu eşyaların arasında manevi değeri yüksek ve başına bir iş gelmemesi gereken eşyalar da bulunabilir. Tüm bu özel durumların bilincinde olduğumuz için Eşyalarınızın güvenle taşınacağını belirtmek adına eşyalarınıza  sigorta yapıyoruz. Eşyalarınız evden eve sigortalı taşımacılık hizmeti ile eşyalarınız sigortalı olarak taşınıyor..

Evim çok yüksekte taşınma açısından bir problem olur mu?

Gelişen teknoloji ile beraber inşaat alanında yaşanan teknolojiler mimariyi dikey yönde etkilemiştir. Artık yapılan binalar daha fazla insan barındırabilmesi için daha fazla katsayısına sahip oluyorlar. Bu durumun oluşturduğu zorluklar için asansörlü taşıma hizmeti devreye giriyor. Asansörlü nakliyat  sistemine sahip olan taşıma araçlarımız ile evinizin dışından bir asansör vasıtası ile eşyalarınızı indirip çıkartabiliyoruz.

İnegöl Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İnegöl Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!