Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İznik Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Günümüzde şehirlerin içerisindeki yapıların insan ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde artmasından dolayı eskiye oranla artık daha çok taşınma işlemi gerçekleştiriyoruz. Taşınma işlemi kullandığımız evi değiştirmeye karar verdikten sonra evin içerisinde bulunan eşyalarımızı yeni taşınmak istediğimiz eve taşımaktır. Peki biz evimizi taşımak için gerekli olan araçlara sahip değilsek ne yapmalıyız? İnsanların taşınma ihtiyacını karşılamak için oluşturulmuş evden eve nakliyat firmaları vardır. Evden eve nakliyat işlemi için öncelikle bu firmalarla anlaşma yapmanız gerekiyor. O nakliyat firmaları ile anlaşma yaptıktan sonra nakliyat firmasının elemanları evinize gelerek eşyalarınızı taşıma araçlarına yükleyip yeni taşınacağınız yere götürecektir. Nakliye firmasında çalışan elemanlar ağır ve kaldırılması zor eşyaların merdiven boşluğu gibi dar alanlarda nasıl taşınacağını bilen fiziksel anlamda yeterlilikleri olan deneyimli elemanlardır. Örneğin sizin kaldırmakta çok zorlanacağınız kanepe veyahut başka ağır nesneleri nakliye elemanları kolaylıkla taşıyabilmektedir. Bu sayede eşyalarınız hızlı kolay ve güvenli bir biçimde zarar görmeden yeni taşınacağınız eve taşınmaktadır. Evden eve ambalajlı taşımacılık hizmeti sayesinde kırılmaya müsait olan eşyalarınızı ambalaj atarak daha güvenli bir biçimde başlarına herhangi bir zarar gelmeden taşıt bilir ve yeni evinizde kullanmaya devam edebilirsiniz. Eğer sizin de evinizi değiştirmeniz gerekiyor ise veyahut başka bir şehire taşınmanız gerekiyor ise firmamızla iletişime geçerek evinize taşıyabilirsiniz. Web sitemizde bulunan numaramızdan bize ulaşarak detaylı bilgi alabilir hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz.

Yeni taşınacağım ev şehir dışında, taşıma işlemi yapıyor musunuz?

İnsanlar bazı  çeşitli nedenlerden dolayı şehir değiştirmek zorunda kalabiliyorlar. Öğrenci olarak başka bir şehire yerleşe biliyorlar, memur oldukları için atanma durumları olabiliyor veya Başka nedenlerden ötürü şehir değiştirmek zorunda kalabiliyorlar. Bu ve bu gibi durumlarda İnsanların mağdur olmaması için firmamız şehir fark etmeksizin şehirler arası nakliyat işlemini sizlerin hizmetine sunuyor. 

Apartmanımızın merdiven boşluğu oldukça dar eşyalarının başına bir şey gelir mi?

Her binanın aynı özelliklere sahip olmadığını hepimiz biliyoruz. Bazı binaların merdiven boşlukları oldukça geniş olurken bazılarının ki fazlasıyla dar olabiliyor. O merdiven boşluklarından geçerken zarar görebilecek eşyalar için asansörlü taşıma modelini kullanıyoruz. Asansörlü nakliyat işlemi için gerekli araçlarımızı evinizin önüne getirerek dışardan kurulan bir asansör yardımı ile eşyalarınızı kolaylıkla bir yerden başka bir yere aktarabiliyoruz.

İznik Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İznik Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!