Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Yeni bir hayat kurmak oldukça yorucu ve zahmetli bir iştir. Özellikle mesleği sürekli farklı şehirlerde olmak zorunda olan bireyler için durum düşünüldüğünden daha karmaşıktır. Bulunduğu yerdeki eşyaları evden eve taşımacılık olmasa götürmesi bir hayli zordur. Taşıması ve yüklenmesi bir hayli zor olan bu eşyaları yerleştirmek de zor olacaktır. Bu yüzden şehirler arası evden eve nakliyat firmaları işimizi olduğundan daha kolay bir hale getirir. Eğer taşıma yapılacak bina yüksek katlarda ise bu durumda da asansörlü nakliyat firmaları devreye girer. Çok sıkıcı ve bunaltıcı bu durum maalesef ki kaçınılmazdır. Mecbur bir ev tutmak ve içerisine de eşya almak zorundayız. Ve bu şehir ya da ev değişikliğinde bırakabileceğimiz şeyler değillerdir. Ambalajlı ürünler nakliyat sırasında değil yeni olması durumunda yani mağazadan alınıp gerekli yere ulaştırılmak istendiğinde evden eve ambalajlı taşımacılık firması devreye girer. Ambalajlanan eşyaların zarar görme olasılığı biraz daha düşüktür. Ambalajlanma şekline göre de değişiklik gösterebilir. Bu taşımacılık sayesinde zor gibi görünen ağır eşyaların yükü taşınan kişi için biraz da olsa hafifler. Her ev değişikliği durumunda tek çare nakliyatçılardır. Onlar olmasa tek başına bir kişinin onca eşyayı farklı bir yere taşıması yüklemesi ve yerleştirmesi oldukça güç bir durumdur. Ağır kaldıramayan bir kişinin bu işi yapması hem tehlikeli hem de sağlık açısından hiç uygun değildir. Bu yüzden bu işi yapabilecek insanların seçilmesi en uygun olandır.

Nakliyat firmaları çalışanları nasıl seçilir?

 Nakliyat ağır eşyaların veya taşınması güç olan eşyaların farklı yerlere taşınmasıyla alakalı bir firmadır. Sadece ağır eşyalar değil bunun yanı sıra hafif olanlar da vardır illaki. Ama genelde insanlar tek başına taşıyamadıkları için zaten bu firmaları tercih ederler. Nakliyatçılar ise taşıma kabiliyeti yüksek yani güçlü insanları bünyesinde barındırırlar.

 Nakliyat olmadan önce eşyalar nasıl yükleniyor?

 Eşyalar nakliyat esnasında herhangi bir zarara uğraması için eşya sahibi tarafından paketlenmiş olması gerekir. Aksi takdirde nakliyat firması bununla ilgilenmeksizin sadece eşyayı arca yüklemek ve götürülmesi gereken yere geldiğinde araç içerisinden çıkarıp taşımakla yükümlüdür.

Keles Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Keles Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!