Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Yaşadığımız çevreye uyum sağlamak ya da ortama alışmak bazen bizi zorlayabiliyor. Örneğin iş durumu yüzünden sürekli yaşadığı yeri değiştirmek zorunda kalan bireyler için bu durum daha da zordur. Tam ortama alışıp gerekli düzeni kurduğunu sandığı anda farklı bir şehre yerleşme sorunuyla baş başa kalıyor. Bu durumun kötü bir yanı sadece alışmak değil birde kurulu olan düzeni bozup gideceği yerde tekrardan eski haline getirmekle uğraşmak oluyor. Gerekli ev eşyalarının taşınması bir birey için ne kadar yorucu olabileceğini düşünmek hiç de zor değil. Her şekilde düşünülmüş olan sistemleri sayesinde taşıma eylemi biraz daha hafifletilmiştir. Mesela 8.katta oturmaya karar veren birinin eşyalarını tabi ki sırtımıza yükleyerek taşıyacak değiliz. Bunlar için ise asansörlü nakliyat devreye girer. Asansör üzerine yerleştirilen eşyalar kısa sürede istenilen kata ulaşır ve nakliyat işlemi gerçekleşmiş olur. Bu durum her zaman böyle olmayabilir. Bazı firmalar işlerini garanti altına almak için ya öncesinden ödenmesi gereken miktarın bir kısmını alırlar ya da hepsini talep ederler. Burada ödeme yapacak kişi pek hoşnut olmayabilir ama taşıtmak zorundaysa kabul eder. Bu fiyatlandırma adrese göre değişebilir. Örneğin şehirlerarası nakliyat fiyatı ile evden eve taşıma arasındaki miktar farklıdır. Uzun mesafelerdeki taşıma ücreti yakın mesafeye göre haliyle biraz daha fazlalık gösterebilir.

 Taşınması gerekli eşyalar nasıl götürülür?

Taşınma gibi bir durum söz konusu olduğunda ilk akla gelenlerden bir tanesi evden eve nakliyat firmaları olur. Çünkü tek başına yapılacak bir iş değildir bu birden fazla kişinin el birliğiyle yapılması gereken bu yorucu ve bir o kadar da ağır olan bu iş için gerekli evden eve nakliyat firmalarıyla konuşulur. Her şekilde düşünülmüş olan sistemleri sayesinde taşıma eylemi biraz daha hafifletilmiştir.

 Nakliyat ücreti ne zaman verilir?

Eşyaları taşımak için gerekli nakliyat firması arandıktan sonra arama esnasında iş için gerekli kişi sayısı belirtilir ve evden eve nakliyat fiyatları elemanlar gelmeden konuşulur. Kabul edilen ücret onaylandıktan sonra firma tarafından gönderilen nakliyatçılar gelir ve taşıma işlemi başlar. Eşyalar yerleştirildikten sonra ise telefonda konuşulan ücret gerekli çalışanlara teslim edilir.

Kestel Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!