Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Osmangazi Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Evlerimize bir sürü eşya ve mobilya satın alırız. Eşya ve mobilyalarımızı evlerimize yerleştirirken bir hayli güçlük çekeriz. Bunun yanında karşılaşacağımız bir diğer güçlük ise taşınma esnasında gerçekleşir. Çünkü taşınma esnasında evimizde bulunan bütün mobilya ve eşyalarımızı yeni evimize taşımamız gerekmektedir. Eşyaların çok fazla olması ve mobilyalarımızın bir hayli ağır olması işimiz oldukça zorlaştırır. Bu zorlukların yanında eşya taşırken dikkat etmemiz gereken hususlar vardır. Bunlardan en önemlisi taşınan eşyalarımızın zarar görmemesi ve kırılmamasıdır. Eşyalarımızı zarar görmeden yeni evimize taşımamız tek başımıza pek de mümkün değildir. Bundan dolayı ev taşırken zorlanmamak adına yardım almamız bizler için kolaylık sağlayacaktır. Ev taşıma işlemi yaparken yardım almamız gereken yer evden eve nakliyat firmalarıdır. Bu firmaları arayarak evimizin adresini ne zaman taşınacağımızı ve ne kadar eşya taşıyacağımızı bildirmemiz gerekmektedir. Firmalar eşyalarımıza uygun bir nakliye aracı ayarlar. Daha sonra bu araç eşliğinde belirttiğimiz tarihte evet resim ise gelerek eşyalarımızı alır ve yeni evimize teslim eder. Bu nakliye işlemini gerçekleştirirken eşyalarınızın zarar görmesini ve kırılmasını da önlerler. Çünkü nakliye firmalarının eşyalarımızın zarar görmemesi için kullandığı bazı sistemler vardır. Bu sistemlerden biri asansörlü nakliyat sistemidir. Asansörlü nakliyat adı verilen bu sistem eşyalarımızı taşırken merdiven kullanmaz balkonlardan asansör şeklindeki düzenek ile eşyalarımızın indirilip çıkarılmasına olanak sağlar. Balkonlardan kolaylıkla indirilen veya çıkarılan eşyalarımız herhangi bir yere çarpmadığı ve çok fazla sarsılmaya uğramadığı için hasar almaz.

Nakliye işlemini farklı şehirler arasında gerçekleştirebilir miyiz?

Taşınma işlemi gerçekleştirirken nakliye hizmetine ihtiyaç duyarız. Taşınacağımız yer bazen şehir içinde ben sen iste şehir dışında bulunmaktadır. Nakliye işlemini şehir içinde kullanabildiğimiz gibi aynı şekilde şehir dışında da kullanma imkanımız vardır. Eğer şehir dışında nakliye yaptırmak istiyorsak şehirler arası nakliyat hizmetinden faydalanabiliriz. Bu hizmet ile istediğimiz şehirden istediğimiz şehire eşyalarımızı güvenli bir şekilde taşıma imkanı yakalarız.

Nakliye fiyatları ne kadardır?

Nakliye hizmeti için farklı farklı fiyatlar vardır. Bu fiyatlar ne kadar eşya taşıyacağımıza ya da nereden nereye taşınacağımıza göre değişkenlik göstermektedir. Alacağımız hizmet için fiyat bilgisi öğrenmek istiyorsak tercih ettiğimiz firmaya evden eve nakliyat fiyatları hakkında sorular sorup öğrenebiliriz.

Osmangazi Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Osmangazi Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!