Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yıldırım Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Taşınma sürece insanlar için oldukça stresli ve Zor bir dönem olduğu için pek de keyifli bir dönem olmayabilir. Ne kadar yeni bir eve taşınacakta olsak eşyaları toplama ve yerleştirme işi canımızı sıkar. Özellikle eşyalarımız çok ise taşınması da zorlaşabilir. İşte tam olarak biz de bu sırada devreye giriyoruz. Firmamız yıllardır siz değerli müşterilerimize evden eve nakliyat hizmeti vererek Eşyalarınızın en iyi şekilde taşıma işlemini gerçekleştiriyoruz. Aynı zamanda şehirler arası nakliyat hizmeti de verdiğimiz için uzun yollar yapabilir ve eşyalarınızı taşıyabiliriz. Maalesef profesyonel olmayan kişiler tarafından taşımacılık işlemi yapıldığı zaman pek de istemediğimiz sonuçlar olabilir. Bunun için evden eve nakliyat firmaları araştırırken dikkatli olmalı ve iyi bir firma seçmeye özen göstermeliyiz. Firmamız yıllardır bu iş yapmakta olup Eşyalarınızın en iyi şekilde zarar vermeyerek taşımaktadır. aynı zamanda asansörü nakliyatta kullanarak siz değerli müşterilerimize hızlı ve sağlıklı bir şekilde taşıma işlemini gerçekleştiriyoruz. Eşyalarınız bizim emanetimiz olduğu için önceden kırılacak olan eşyaları tespit ederek streç film veya eşyayı koruyacak bazı ekipmanlarla paketleyerek taşımaktayız. Genel itibari ile evden eve nakliyat fiyatları uzaklığına ve eşyaların çokluk durumuna göre değişebilmektedir. Nakliyat firması olarak bu konu üzerinden planlama yapıyor ve sizlere bilgi veriyoruz. Sizlerde iyi bir evden eve taşımacılık için firmamıza ulaşıp daha detaylı bilgilere ulaşabilir ve taşımacılık için randevu oluşturabilirsiniz. 

Asansörlü nakliyat nedir?

Asansörlü nakliyat adından da tahmin edilebileceği üzere asansörlü bir sistem sayesinde yüksek binaların cam veya balkonlardan eşyaların asonsor uzerine konularak taşınmasını sağlayan bir sistemdir. Hem zaman kaybı hem de eşyaların sağlamlığını korumak açısından oldukça iyi bir ekipman olan asonsorlü nakliyat hayat kurtarmaktadır. 

Eşya taşırken nelere dikkat edilmeli? 

Eşya taşırken dikkat etmemiz gereken konular kırılacak ve hassas olan eşyaları iyi paketleme yaparak taşıyacak kişilerin daha hassas ve narin şekilde taşıması gerekir. Her taşıma işleminde ufakta olsa bir kırık Çizik mutlaka olacaktır fakat dikkatsiz ve hoyrat bir şekilde taşıma yapılırsa eşyalara daha büyük zarar verebilir ve daha çok maddi kayıplara maruz kalabiliriz. 

Yıldırım Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yıldırım Evden Eve Nakliyat | Asansörlü Taşımacılık

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!