Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gemlik Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Bir ev inşa ederiz içinde eşyalarla dolu mutluluklar içinde uyuduğumuz bir ev temizliğini yaparız bazen toptan yıkarız evimizi temiz olsun hiç kirlenmesin diye yaparız. Ev bir barınaktır ve biz barınağımızda yaşıyoruz. Yaşamın gerektirdikleri vardır. Bunlar rahat, temiz ve yaşana bilinir bir ortam diyebiliriz. Kıyafetlerimiz bizim örtümüzdür onların kırışık ve kirli olmasını istemeyiz. Bundan dolayı her gün bazen hafta da bir yıkarız onları temiz bir varlık olmamız gerekiyor. Sağlığımızı düşünmek zorundayız. Üstümüze örtüğümüz eşyaları da yıkamalıyız. Yorgan yıkaması hafta da bir yapılmalı ve bu sürekli bir döngüde olması önemlidir. Üstümüze örtüğümüz eşyalar bazen değişebilir havanın durumuna göre seçeriz. Bazen battaniye örteriz üstümüze aşırı soğukların olmadığı vakitlerde tercih edilir. Battaniye yıkama iki haftada bir yapılabilir. Bir evdeki herkesin beli sorumlulukları vardır. Bu sorumlulukları yerine getirmemiz aynı ortamda yaşamanın gerekliliğinden dolayı yapılması zorunlu da diyebiliriz. Ülkemizde halı yıkama işlemlerinde de önemli gelişmeler yaşanmaktadır. Halı yıkama işlemi zor olduğundan dolayı evde yıkanmamaktadır bunun nedeni yıkama alanının olmaması y ada dar olmasından kaynaklanmaktadır. Anneleri genellikler halı yıkama şirketlerine yollamalarının nedenleri bunlardır diyebiliriz. Halılara dökülen lekeler bazen evde kendi imkanlarımızla çıkartılabilir ama genel bir temizlik olarak düşündüğümüzde bu pek mümkün değildir. Koltuk yıkama daha az yapılan bir yıkama işlemidir. Çünkü koltukların ağırlıkları ve yer değiştirme işlemlerinin zorluğu bu sürenin daha fazla olmasında büyük bir etken olarak çıkıyor karşımıza.

Koltuk yıkama durumunda koltuklarınızın taşınması gerektiğinde size yardım edecek olan bir firma var mıdır?

Koltuk yıkamak için yapmanız gereken işlemler vardır o işlemleri takip etikten sonra yapılacaklar uygulanmaya başlanır. Öncelikle koltuğunuzu yıkayacak olan firmanın taşıma işleminde yardımcı olduğunu bilmeniz gerekmektedir. Firma elemanların koltuklarınızı sizden alıp temizledikten sonra tekrar evinize bırakırlar.

Perde yıkamak için pencere önlerinden alınan perdelerin yıkanma şekilleri vardır bu yıkanma modları nasıl ayarlanmaktadır?

Perdeler genellikle zor yıkanan eşyalar değildirler. Bundan dolayı evde yıkanılabilir eşyalar arasında tutulabilirler. Perdeler evdeki çamaşır makinesinde perde madunda yıkanabilir. Yıkanan perdeler evin çamaşırlarının yıkandığı yerde asılarak kurutulması sağlanır ve aynı şekilde pencere önlerine asılarak temizlik işleminin sonuna gelmiş olunur.

Gemlik Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Gemlik Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!