Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İznik Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerimizin genel görüntüsünü veren eşyalardan bir tanesi halıdır bunu hepimiz biliyoruz, ayrıca evimizin olmazsa olmazlarından biridir. Bu halılar kirlendiğinde ya kendimiz yıkamaya çalışırız ya da halı yıkamacıya veririz. Temiz bir halı, evimizin yerlerini temiz ve hoş göstermekte bir yardım unsurudur. Halılarımıza çok değer verdiğimizden dolayı da annelerimiz, eşlerimiz temizlenen halının üstünde kirlilik gördüğü zaman söylenir bunun olmamasına dikkat edin yoksa kıyamet kopabilir sizin için, ayrıca dışarıdan gelen misafirler ilk olarak yerlere, halılara ve koltuklara baktıkları için hijyen çok önemlidir ve koltuklarınızın temizliğini yapmanız sizin yararınıza olur bunu yapmanız için koltuk yıkama şirketlerinde yardım istediğinizde adresinize gelip yerinde yıkama yaparak koltuklarınızı anında temizlerler. Koltuk takımının temizliği hijyenik olarak çok önemlidir çünkü gelen misafirler olsun evin konukları olsun bir sürü bakterileri bu takımların üstüne otururken üstüne yayarlar ve o koltukta oturan insan için bir hastalık nedeni olabilir o yüzden koltuk takımının yıkanması en az halı yıkanması kadar önemlidir hem hijyenik bir ortam sağlarsınız ve hasta olma durumunuz %80 düşer. Koltuk yıkamanın öneminden sonra tül ve perde de evin hijyenik açıdan temiz olmada neredeyse temizliğin ilk 5 sırası içinde yer alır. Bir evin perdeleri ve temizliği odanın aydınlığı için çok önemlidir kirli bir perde olduğu zaman evin parlaklığının düştüğünü hissedersiniz bunun olmaması için tül ünüz ve perdenizi söküp makineyi tül ve perde yıkama ayarına getirerek makinenin belirlemiş olduğu zaman içinde yıkayarak tüllerinizin ve perdelerinizin temizliğini yapabilirsiniz eğer kir çıkmazsa deterjan değiştirerek yeniden yıkayın o da olmaz ise artık o perde bir işe yaramaz ama başka bir yerde kullanabilirsiniz atmanıza gerek yok sadece nerde kullanmak gerektiği size kalıyor.

İyi bir tül ve perde yıkamanın önemi nedir?

Tül ve perde bir evin aynası gibidir. Odayı sizin gözünüze nasıl yansıtıyorsa iyi veya kötü olduğunu belirlemenize yardımcı olan bir eşyadır. Tül ve perdelerinizin temiz olması evin temiz ve kokusu açısından büyük önem taşır çünkü cam açıldığı zaman dışarıdan gelen rüzgâr perdelerinize vurduğu gibi kiri ve kokuyu odaya verir ve bu bulunan ortama mikrop ve hastalığın yayılmasına kolaylık sağlar o yüzden tül ve perde temizliği evin olmazda olmazlarından ilk 5’te yer alamaya hak kazanır. Stor perdelerinizi yıkamayı da unutmayın bu tür perdelerin yıkaması diğer perdelere göre daha kolaydır temiz bir bez alarak üstündeki kirliliği çıkarabildiğiniz kadar silerek temizliğini yapabilirsiniz.

Halı yıkamanın önemi nedir?

Halı yıkama evin hijyenikliği için temizlik sıramızda ilk 10 da yer alır çünkü üstümüzden düşen kıl, deri parçaları, yemek kırıntıları, tozlar, tüy yumakları halı üstünde bulunan böcekler için besin kaynağıdır bu böcekleri bilmiyorsanız biraz araştırma yaparak öğrenebilirsiniz. Belli süre yıkanmayınca mikroplar ve kirlik artacak ve halı üstünde olan kirlilik zamanla koku yapmaya başlayacaktır bu koku burnumuzu sızlatabilir bunu önlemek için halı hijyeni evimizin bir diğer olmazsa olmazlarındandır.

İznik Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İznik Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!