Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karacabey Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Battaniyeler bizim evimizin baş tacıdır diyebiliriz, tabi bu herkes için geçerli değildir. Battaniye, ev için bulunan en büyük veli nimettir, çünkü üşüdüğümüzde üstümüze aldığımız, balkona çıktığımızda üstümüze sardığımız, uyuyan birinin üstüne örttüğümüz bir eşyadır yeri doldurulamaz da diyebiliriz bunun yanı sıra evdeki değerinin yüksek olduğu bilindiği için temizliği de çok önemlidir. Bilirsiniz ki vücudumuzdan düşen küçük deri parçalarını ancak mikroskopla gördüğümüz için bunu fark etmeyiz, bunun yanı sıra halıların içinde olan böceklerin aynısından bu yattığımız battaniyelerin üstünde de vardır sağlık ve hijyen açısından çok büyük önem taşır. Battaniyemizin kirlendiğini hissettiğimiz zaman battaniye yıkamayı da unutmamalıyız. Hemen balkonumuza battaniyeyi açarak yere koyun ve hemen battaniye yıkamaya başlayın yıkadıkça üstünden akan yumakları ve kirlerin çıktığını göreceksiniz. Eğer balkonunuz büyük değilse başka bir yer bulun ve temizleyin çok önemli bir konudur kesinlikle es geçmeyin ya da çamaşır makineniz battaniyenin ağırlığını kaldırabilirse orada yıkamanız daha iyi olur. Çamaşır makinenizin kaç kg yıkayabileceğini göz önünde bulundurarak atınız yoksa makinenizi bozarsınız. Aynı durum yorganlarımın içinde geçerlidir 2 ya da 3 ayda bir yorganlarımızı yünlerinden çıkararak nevresimini yıkayınız eğer ki bilmiyorsanız yünleri bilen bir kişi yardımıyla yıkayın nevresimleri de çamaşır makinenize atarak yıkayınız. Yorgan yıkama işiniz bittikten sonra yünlerini kurutup nevresiminizin içine doldurup kullanmaya devam edebilirsiniz ama nevresimlerinizi düzenli yıkayın sağlık ve hijyen her zaman önde gelir. 

Yorgan yıkamanın bizlere faydası nedir?

Yorganlarımız yıkamasını yapmanın bize faydası aynı tül ve perde yıkamak kadar önemlidir bizim için vazgeçilmez temizliktir ya da halı yıkama yapmak gibidir üzerinde bulunan böceklerden ve mikroplardan bizi korur. Bu bizim için bir hijyen konusu olduğundan temiz ve güzel bir kokusunun olması da bizim için çok önemlidir. Bir süre aynı yorganda yatınca artık o yorgana kokunuzun girdiğini anlarsınız ve bu durum sizin açınızdan hiç iyi ve hoş olmaz bunun önüne geçmeniz çok önemlidir hem sağlık açısından hem de temizlik açısından büyük bir rol oynar bu yıkama işlemi ve odanın koku durumunda önemli bir yeri vardır.

Battaniye yıkamanın faydaları nelerdir?

Yorgan yıkamanın öneminde de bahsettiğimiz gibi hijyenik ve sağlıklı bir ortam sağlamak istiyorsanız kendinize o battaniyeyi yıkamaya verebilirsiniz halı yıkamacı bunu rahatlıkla sizin için yapabilir. Eğer iyi yıkayamadığını düşünürseniz kendiniz bir şekilde mutlaka ama mutlaka aksatmadan lütfen yapıverin bu sadece sizin için değil evinize gelen bir misafirin üstüne örtmek için kullanmak istiyorsanız bu hijyeni yapmak zorundasınız yoksa misafiri pis kokuya maruz bırakırsanız evinize adım dahi atmayabilir.

Karacabey Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karacabey Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!