Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Halılarımız günümüzde birçok insan sayesinde temizlenmeye çalışılmaktadır. Yapılan bu çalışma sonucu halının temizliğini beğendiyseniz ki beğenmemeniz olanaksızdır çünkü halı yıkama şirketleri bu konuda çok başarılıdır. Halı yıkama sonunda firmalar halıları eve getirmeden önce halının temizliği kontrol edilir ve sonra halıları geldiği adrese gönderimi yapılır. Halı yıkama firmaları makineleri sayesinde çok iyi ve başarılı bir şekilde halıları temizledikleri için eldeki yıkamadan daha hızlı ve temizdir. Kirli geldiyse para iadenizi almayı unutmayın. Yorganlarınızı kendi elinizde yıkayamıyorsanız yine bu firmalara göndererek yorgan yıkma işlemi yaptırabilirsiniz sizin için yorganlarınızı kolay ve hızlı bir biçimde yıkayarak size teslim edeceklerdir. Şimdi gelelim stor perdeyi nasıl yıkarız kısmına ilk önce yuvasından çıkarmamız lazım perdeyi çıkardıktan sonra deterjan dökerek üstüne güzelce fırçalama işlemi yapıyoruz isterseniz yumuşatıcı kullanabilirsiniz güzel kokması için sonra iyice fırçalamaya başlayın iyice fırçaladığınızdan emin olun ve üstündeki kirliliği çıkardıktan sonra üstüne güzelce bolca su dökerek iyice duruluyoruz ve yıkama işlemi bitmiştir, sonra biraz suyunu saldıktan sonra iyi ve sağlam bir yere asma işlemi kalıyor güzelce astıktan sonra kurumasına izin verir 2 2.5 gün sürebilir iyice kuruduktan sonra perdenizi alıp asabilirsiniz deterjanı bol kullanmayı unutmayınız ve  bir kovaya su doldurup içine çamaşır suyu döktükten sonra fırçayı yapmış olduğunuz su ile ıslatıp deterjanın üstünde fırçalayın ki kirleri iyice çıksın. Bu işlemlerin ardından stor perde yıkama işlemi biter ve size temiz ve mis kokulu günler geçirmenizi sağlar

Stor perde neden elde yıkanır?

Bu tür bir perdenin yıkanması diğer perdelere nazaran daha meşakkatli bir iştir çünkü bu perdeleri diğerleri gibi makinaya atamazsınız çünkü yırtılabilen bir perde olduğu için makinede dönmeye başlarsa bu tür perdeler sert olduğu için diğer normal perdelerden farklıdır ve yırtılmaya çok müsaitti o yüzden halı yıkama yaparmış gibi yıkamanız gerekir dikkatli olun.

Halı yıkamacılar koltuk takımı temizliği yapar mı?

Evet koltuk temizliği yapan bir sürü halı yıkama firması vardır. Evinizdeki yorganlarınız, battaniyeleriniz, stor perdelerinizi isterseniz yıkattırabilirsiniz. Halıları makinalar sayesinde hızlıca yıkarlar ve kurutma işlemine tutup halınızla işleri bittiklerinde size geri gönderirler yıkayabilecekleri her türlü eşyayı sizin için sağlıklı bir yaşam sürmenize yardım eden bir firmadır halı yıkamacılar. Koltuk takımlarınızı yıkatmak isterseniz bu gibi firmalardan yardım isteyerek evinize gelip sizin için seve seve yıkayacaklardır.

Keles Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Keles Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!