Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Halıfleksi hepimiz görmüşüzdür ibadet edilen yerlerde olsun, dedelerimizin, ninelerimizin evlerinde olsun birçok yerde görmüşüzdür. Halıfleks halıya benzer ama halı değildir tabi ki çok farklı bir üründür ve halıdan farklı birçok yönü vardır mesela kirliliği halıya göre daha fazladır. Ama bazı halıflekslerin yıkaması halıya göre biraz daha zordur ama yünlü halı yıkama ile aynı gibidir neredeyse. Halıfleks yıkama daha zahmetli bir iştir çünkü üzerindeki yumaklar daha fazla toz, kıl parçası, tüy topları gibi kiri içine daha fazla çektiği için halıdan biraz daha zordur ama bir sürü farklı çeşitleri olduğundan dolayı bazılarının yıkanması daha kolaydır. Halıfleksin kullanım amacı zaten ısı yalıtımı olduğundan ötürü tabi ki halıdan farklı olacaktır. Halıfleks yıkamak zor olsa da faydaları çoktur ısı yalıtımında önemli bir etkendir ve tercih edilen bir üründür ama genelde ibadet yerlerinde kullanırız bu malzemeyi. Yünlü halı yıkama da halıfleks kadar uğraştırıcı olabilir halının üstüne yapışan ip parçaları, kıl yumakları zor çıkabiliyor bazen elektrikli süpürge bile pisliği vakumlamada zorlanır o yüzden bir halı almaya karar verirseniz kolay temizlene bilirliği göz önüne alın hem sizin için kolay olur hem de halı yıkama ya verdiğinizde hızlı yıkanıp elinize daha çabuk ulaşır. Halı yıkama şirketleri aldıkları işleri en iyi şekilde yaparlar zaten ama bazen bu iş onlara zulüm gibi gelebilir.

Evlerimizde halıfleks kullanmak zararlı olabilir mi?

Halıfleks kullanmak iyi olabilir ama yere yapıştırılırken kimyasallarla yapıştırıldığı için bazı kimyasal maddeler salgılıyor bu da çocuklar ve evcil hayvanınız için oldukça zararlıdır o yüzden kullanımı çok hijyenik de değildir tozu ve kirleri çok tutar temizlenmesi zordur ısı yalıtımını başka şekilde de giderebiliriz bir sürü çözüm yolu var bunun eviniz için hangi durumlar söz konusu ise tespit edip araştırıp ısı yalıtımı kısa sürede yapılmalıdır.

Yünlü halı yıkama ve temizliği kolay mıdır?

Yünlü halı yıkma halıflekse göre daha kolaydır ama uğraştırıcı olabilir çünkü zamanla bu halılar yıpranır ve ilk aldığınız zamanki gibi kalmazlar ve temizliği git gide zorlaşır dökülen herhangi bir sıvı lekesi çıkmayabilir ve orada kalıplaşmaya başlayabilir bu da bakterilere ve mikroplara zemin hazırlar sağlığınız çocuklarınız ve evcil hayvanlarınızın sağlığını kötü etkiler o yüzden yorgan yıkama gibi ya da normal bir halı yıkama yapılır gibi yapılmaz temizliği ince ayrıntılı olmalıdır.

Kestel Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!