Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Mustafakemalpaşa Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Ülkemizde artan işsizlik, alım gücünün azalması, zenginin zenginleşmesi, fakirin fakirleşmesi birçok ailenin sıkıntılarını çoğaltmaktadır. İş sahibi olan kişilerde maaşlarının yetmemesinden yakınmaktadır. Ülkemizde birçok sektör gelişmektedir. Ustalık isteyen birçok meslek bulunmaktadır. Ustalık istemeyen meslekler de bulunmaktadır. Bu meslekler arasında halı ve koltuk yıkama vardır. Kendi koltuk yıkama şirketlerini kuran insanlar randevu sistemi ile evlere mobil hizmet vererek yerinde halı yıkama işlemi yapmaktadırlar. Bu hizmet koltuğunu yıkatmak isteyen kişiler için çok verimli ve rahat işlemlerdir. Koltuk temizlemenin yanında birçok hizmet veren şahıs şirketleri bulunmaktadır. Bu şirketler teknolojik aletlerden yararlanarak işlemlerini gerçekleştirmektedirler. Sadece koltuk ile kalmayıp halı, yorgan, battaniye yıkama gibi birçok hizmet vermektedirler. Bu tür eşyalar atölyelerde yıkanmaktadır. Yerinde yıkama işlemi sadece koltuklarda olmaktadır çünkü taşıması zor ve maliyetli olmaktadır. Yazlık yerlerde halı alıp maliyete girmektense insanlar halıfleks türü daha ince ve pratik bir halı çeşidi almaktadırlar. Çok kullanılmadığından dolayı yıkama işlemi gerektirmezken eninde sonunda yıkama işlemine tabi tutulması gerekmektedir. Halıfleks yıkama işi yapan ayrı şahıs şirketi sahibi kişiler çalışanlarını göndererek teslim almalarını söylemektedir. Taşımacılık işiyle uğraşan şirketler bu tür taşıma işlerinde kendilerini ön planda tutmaktadırlar ve taşıma ihtiyacı duyan şirketlerle anlaşma yapmak istemektedirler. Kış memleketlerinde en çok kullanılan eşya yorgandır. Yorganlar kış başlamadan yorgan temizleme şirketlerine ulaştırmaları gerekmektedir. Randevu yardımı ile istedikleri zaman teslim etme hizmeti de bulunmaktadır.

Koltuk yıkama şirketi nasıl kurulur?

Şirketler daha çok şahıs üzerine kurulup, belediyeden ve vergi dairesinden gerekli izin ve belgeleri alarak şirket için gerekli evrakları toplarlar. Bir dükkân ile birlikte kurulan bu şirketler web sitesi ve reklamlar yardımı ile toplumsal hizmet alanında ön plana çıkmaktadırlar. Bu tür şirketlere ulaşmak için web sitelerinde arama yaptırmanız gerekmektedir.

Halı yıkama şirketlerine nasıl ulaşılır?

Şirketler kendilerine ait sabit hat ve web siteleri kurarak teknolojinin yararlarını doğru yönde kullanmayı tercih ederler. Web siteleri üzerinden randevu sistemi bulunduran şirketler tüm işlemlerini bilgisayar ağları üzerinden kurarak işlemlerini yapay zekaya yaptırmaktadırlar. Hem zaman kaybı hem de gereksiz maliyetten kaçınmak için yapılan bu uygulama çoğu şirket tarafından uygulanmaktadır.

Mustafakemalpaşa Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mustafakemalpaşa Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!