Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhaneli Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evimizde vazgeçilmez olan halı ve koltuklarımız zamanla oluşan kullanma dolayısıyla kirlenebilir, ufak tefek lekelenmeler olabilir. Ne kadar tek başımıza halletmeye çalışsak da özellikle lekeler konusunda maalesef yaptıklarımız yeteri olmayabilir ve lekelere bir çözüm sağlamayabilir. Böyle durumlarda halı koltuk yıkama şirketleri ile görüşmek ve daha profesyonel bir temizlik kesin sonuç almamıza ve zamandan tasarruf ederek tertemiz halılar ve perdelere ulaşmamızı sağlar. Firmamız yıllarca profesyonel kişiler ve son model yıkama makinelerimiz ile dört dörtlük temizlik sağlayarak siz değerli müşterilerimize ürünlerinizi tertemiz teslim etmekteyiz. Dilerseniz halılarınızı dilerseniz de koltuklarınızı en ince ayrıntısına kadar temizleyebiliriz. Firmamız aynı zamanda da battaniye yorgan gibi çamaşır makinelerimize sığmayan ürünleri de hijyen çerçevesinde kumaşına uygun materyaller kullanarak temizlemektedir. Yorganlar ve battaniyeler de aynı şekilde zaman içinde kullanım dolayısıyla kirlenebilir. Özellikle bahar temizliğinden oldukça talep görülen yorgan yıkama ve battaniye yıkama sağlığımız açısından da oldukça önemlidir. Firmamızla görüşerek dilediğiniz zaman ürünlerinizi teslim alıp yıkama şirketimizde temizleyebiliriz. Fakat vaktim yok hemen tertemiz battaniye ve yorganlarım olsun diyorsanız yerinde yıkama işlemi ile hızlı ve sağlıklı şekilde de ürünlerinizi tertemiz yapabiliriz. Genellikle yerinde yıkama işlemi en çok koltuk yıkama için kullansak da her ürün için oldukça başarılı sonuçlar almakla birlikte büyük bir memnuniyetle siz değerli müşterilerimize bu hizmeti sunmaktayız. 

Yerinde yıkama işlemi nedir?

Yerinde yıkama işlemi gerekli makine ve ekipmanlar ile işinde profesyonel kişiler tarafından evlerinize gelerek kısa süre içinde dilediğiniz eşyayı sizlerin de görebileceği şekilde temizleme işlemi demektir. Oldukça pratik olan bu işlem siz değerli müşterilerimize oldukça memnun etmekle birlikte hızlı sonuç vererek zamandan da tasarruf edilmesini sağlamaktadır. Her türlü yıkama temizleme için bizim firmamıza ulaşabilirsiniz. 

Halılarımızı ne kadar aralıklarla temizlemeliyiz? 

Mutlaka altı ayda bir profesyonel temizleme yapılarak halı yıkama şirketleri tarafından temizleme yapılması önerilen halılar kullanım durumuna göre daha erken de yıkanabilir. Özellikle Çocuklu ve bebekli aileler için daha sık yıkama önerilmektedir. Bu süre dört veya beş ay arasında değişebilir. Düzenli temizlik sağlığımız için de halılarımızın uzun ömürlü olması için de oldukça önemli bir konu olduğundan bu konuya dikkat etmeliyiz.

Orhaneli Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhaneli Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!