Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhangazi Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerimizde yerlere serdiğimiz halılar ve camlarımız için perdeler bulunmaktadır. Evlerimizde bulunan bu halı ve perdeleri kirlenme sıklığına göre temizleme ihtiyacı duyarız. Bu halı ve perdeleri temizlenmesi oldukça meşakkatli ve zor bir işlemdir. Halıların temizlenmesini kendi başımıza yapmak istersek büyük bir alana ihtiyaç duyarız ve bu işlem oldukça yorucudur. Hepimiz yorulmadan halılarımızın temizlenmesini isteriz. Bundan dolayı halılarımızı yıkatmaya veririz. Bizleri bu hizmeti halı yıkama şirketleri sunmaktadır. Bu şirketler vermiş olduğumuz adrese gelerek halılarımızı alır. Ardından almış oldukları bu halılara halı yıkama işlemi uygular. Bu işlemlerin sonucunda halılarımız tertemiz bir hale gelir. Bu şirketler daha sonra yıkanan halılarımıza kurutma işlemi yapar. Kurutma işlemi tamamlandıktan sonra halımızı vermiş olduğumuz adrese getirerek bizlere teslim eder. Bu şirketler aynı zamanda temizlenmesi zor olan perdelerimiz içinde hizmet sunar. Evlerimizde bulunan stor perdeler makinede yıkamaya uygun değildir. Bu şirketler tam da bu noktada bizlere yardımcı olmaktadır. Bu şirketler evlerimize gelerek kirlenen stor perdelerimizi yerinden sökerler. Daha sonra bu perdelerimize stor perde yıkama işlemi uygularlar. Bu işlem sonucunda stor perdemiz zarar veya hasar görmeden temizlenmiş bir hale bürünür. Aynı zamanda perdemiz yıkanırken zahmete girmemiş ve yorulmamış oluruz. Evlerimizde bulunan tül perdelerimizi de stor perdelerimiz gibi yıkatmak isteyebiliriz. Bunun için bu şirketlerden tül perde yıkama hizmeti talep edebiliriz. Bu şirketler tül perdelerimiz de uygun yıkama yöntemi kullanarak temiz bir hale getirecektir.

Koltukları yıkatmak da mümkün müdür?

Yıkama ve temizleme firmaları tek bir ürün üzerine yoğunlaşmak yerine birden fazla ürünün temizliğini üstlenmiştir. Bundan dolayı ürün yelpazesi oldukça geniştir. Evlerimizde bulunan taşınması ve yıkanması zor olan koltuklarımız içinde bu hizmet mevcuttur. Bu firmalar evlerimize gelerek yıkatmak istediğimiz koltuklara koltuk yıkama işlemi uygularlar. Bu işlemin ardından koltuklarımız yeni alınmış gibi tertemiz bir şekilde bize sunulur.

Halı yıkama işleminin fiyatı nedir?

Halı yıkama işlemi için fiyatlar farklılık göstermektedir. Bu fiyatlar halımızın büyüklüğüne göre belirlenmektedir. Yıkama ve temizleme firmaları halımızın kaç metrekare olduğunu ölçerek bizler için bir fiyat sunmaktadır. Yıkatmak istediğimiz halıların kaç metrekare olduğuna bakarak fiyatını öğrenebiliriz.

Orhangazi Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhangazi Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!