Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Osmangazi Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Evlerimizde en çok kullandığımız eşyalarımız halı, koltuk ve battaniye yorgan yastık gibi eşyalarımızdır. Bu ürünler sağlığımıza en çok etki eden ürünlerdir. Gün içerisinde halı ve koltuklarımızı oldukça çok kullanırız. Eşimiz çocuklarımız gün içerisinde bu eşyaların üzerinde oturup uzanabilirler. Bu durumda kullandığımız eşyaların hijyenine daha çok dikkat etmemiz gerekir. Çünkü enfeksiyon en çok solunum yoluyla bulaştığını bilmekteyiz. Gün içerisinde en çok kullandığımız eşyalara oldukça fazla titizlikle hareket etmeliyiz ki mikrop kapıp çok fazla hastalanmayalım. Virüsler uygun koşulları buldukları zaman, kapalı ortamları buldukları zaman çok hızlı yayılım sağlarlar. Evlerimiz de kapalı ortamlar olduğu için virüsler yayılımı daha hızlı olmaktadır. Evlerimizdeki Halı, koltuk, perde, battaniye gibi ürünlerinizi yıkayıp kurutmak kolay değildir. Bu yüzden firmamız sizlere her zaman en uygun şekilde hizmet vermektedirler. Koltuk temizleme ve kurutma işlemleri oldukça zordur. Firmamız sayesinde yerinde yıkama yaparak hem çok hijyenik şekilde hem de hızlıca kurumasını sağlayarak sizlere hizmet vermekteyiz. Yorgan yıkama kurutma gibi battaniye yıkama kurutma gibi işlemler de yaparak tertemiz ürünlerle huzurlu bir şekilde uykunuzun tadını çıkarabilirsiniz. Ayrıyeten verdiğimiz hizmetlerin içerisinde stor perde yıkama bulunmaktadır. Stor perdelerinizi çıkarması ve temizlemesi bir de tekrardan takması oldukça zahmetli olduğu için sizlere çok yardımcı olabilmek için hizmet vermekteyiz. Firmamızla iletişime geçerek hijyenik temizleme hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Halı ve koltuk yıkamanın önemi nedir?

Halı, koltuk, yorgan gibi eşyalarımız günlük yaşamımız da çok fazla kullandığımız ve sağlığımız en çok etkileyen eşyalardır. Bu yüzden bu eşyaların hijyenine oldukça dikkat etmeliyiz. Solunum yoluyla bulaşan birçok hastalık oluğu için evimizdeki eşyalarımız oldukça etkilidir. Halı koltuk yorgan yıkama kurutma işleri oldukça zahmetli olduğu için çeşitli yıkama hizmeti veren firmalarla görüşmek ve hızlı ve hijyenik hizmetler almak önemlidir.

Stor perdeler nasıl yıkanır?

Stor perdeler son dönem de herkesin evinde tercih ettiği perde modellerinden birisi de stor perdedir. Stor perdeler oldukça şık ve kullanışlı olmasının yanı sıra temizlemesi de oldukça zahmetlidir aslında. Çıkarması takması zor olmasının yanı sıra yıkama esnasında alan geniş olması da oldukça önemlidir. Bu yüzden hiç zahmete girmeden stor perde yıkayan firmaları tercih edebilirsiniz.

Osmangazi Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Osmangazi Halı Yıkama | Koltuk Yıkama Firmaları

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!