Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gürsu Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

İnsanların en önemli ihtiyaçlarından biri de giyimdir. Kıyafetler insanlar için farklı bedenlerde farklı modellerde ve farklı renklerde olmak üzere pek çok çeşidi üretilmektedir. Bu kıyafetlerden insanlar en beğendiklerini alır ve kullanırlar. Gün içinde giydiğimiz kıyafetler kirlenmektedir ve yıkama ihtiyacı bulunmaktadır fakat kıyafetleri yıkadıktan sonra bir de kurumasını beklemek gerekmektedir. Bazen insanlar kıyafetlerine kahve ya da herhangi bir içecek dökebilmektedir. Acil bir durum ile karşı karşıya kaldığınızda kıyafet kombinizi değiştirmek mecburiyetinde bulunursunuz. Ya da bir toplantınız var ve toplantıya gitmeden hemen önce kıyafetinizin üzerine bir şey mi döktünüz? Eğer yedek kıyafetiniz yoksa başınız büyük dertte demektedir. Bu durumda sizlere yardımcı olmak için kurulmuş kuru temizleme firmaları bulunmaktadır. Bu firmalar kıyafetlerinizi çok kısa sürede temizlerler ve kuru bir şekilde teslim alıp yine üzerinize giyebilirsiniz. Bu sayede hiçbir önemli işinize bir kıyafetin engel olmasına izin vermezsiniz. Üstelik bu hizmetlere çok uygun fiyatlara sahip olabilirsiniz. Çevrenizde en ucuz kuru temizleme firmaları sizleri beklemektedir. Bu firmalar kıyafetlerinizi son derece özenle temizleyerek eski şık görünümüne kavuşturur. Leke çıkarma konusunda uzman cihazlar yardımı ile kıyafetleriniz ilk günkü temizliğine kavuşmaktadır. Çeşitli cihazlar ile birkaç kez tekrar edilen işlemler lekeyi derinlemesine temizler. Bu hizmetlerden yalnızca mesai saatlerinde değil günün 24 saati faydalanabilirsiniz. Kıyafetlerinizin ne zaman ani gelişen bir olay sonucu kirleneceğini bilemezsiniz. Bu yüzden gece kuru temizlemecileri vardır. Bu temizlemecilerin iletişim adreslerine internet üzerinden bir tıkla ulaşmanız oldukça kolaydır.

Kuru temizleme fiyatları ne kadardır?

Firmadan firmaya değişiklik gösterebilen kuru temizleme fiyatları bütçeniz zorlamayacak derecede uygun fiyatlıdır. Dilerseniz web tarayıcınız üzerinden fiyatları karşılaştırabilir ve size en uygun kuru temizleme firması ile iletişime geçerek kirlenen giysilerinizi temizletebilirsiniz. Kuru temizleme fiyat listelerine ve yorumlarına pek çok yerden ulaşabilirsiniz.

En yakın kuru temizleme firması nerede?

Günümüzde pek çok yerde karşılaşabileceğiniz kuru temizleme firmaları internet üzerinden reklamlarını yayınlamaktadır. Sizler de internet tarayıcınıza girip adreslerini öğrenebilir ve giysilerinizi temizletebilirsiniz. Bu sayede size en yakın kuru temizleme firmalarını bulabilirsiniz.

Gürsu Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Gürsu Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!