Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İnegöl Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Kuru temizleme sizin yararınıza olan güzel bir işlemdir acil zamanlarda hayat kurtarır diyebiliriz veya iş yerinde kıyafetlerimiz kirlendiğinde hızlı bir biçimde kuru temizleme firmasına götürdüğümüzde birkaç saatte işlem biter ve kıyafetlerimiz bize geri döner ve bu işlem su olmadan yapıldığı için ip liflerine de zarar verir Kuru temizleme firmaları sizin memnuniyetiniz için bu durumun önüne geçmeye çalıştığından dolayı belirli malzemelerle leke çıkarma işlemini kolayca hallederler. Lifler zamanla yıpranarak kopmalara neden olur ve kıyafetiniz yıpranır ve dikişlerinden sökülmeye başlayabilir o yüzden sürekli kuru temizlemeciye vermemenizde fayda vardır. En yakın kuru temizlemeciye ihtiyacınız var ise çevrenizden yardım alarak lazım ise onlara gidebilirsiniz. Yaptıracağınız kuru temizlemenin fiyat işlemi cep yaktırmaz ve gün içinde verdiğiniz eşyaları kolayca geri alabilirsiniz. Eğer gece yapılacaksa bu işlem gece kuru temizlemeci bulmanız hangi saatte ihtiyacınız varsa açık olan bir kuru temizlemeci bulmalısınız saatleri çok önemlidir. Eğer gece kuru temizlemeciye ihtiyacınız olduğunda ise temizlemecilerin kapanış saatini göz önünde bulundurarak gidin ve mutlaka bir kuru temizlemeci telefon numarası cebinizde bulunsun. Çünkü ne zaman ihtiyacınız olduğunu bilemezsiniz ve anlık bir şey başınıza gelebilir ne bileyim mesela yağmurlu havda bir araba üstünüzü başınızı çamur yaptığında etrafta bu şekilde dolaşmak istemezsiniz o yüzden yeni kıyafetler alarak kirli kıyafetlerinizi kuru temizlemeciye götürün aksi taktirde ıslak kıyafetler çok fena koku yaparak etrafınızdakilerin size ters ters bakmasına neden olabilir.

Kuru temizleme nasıl yapılır?

Kuru temizlemeciler kirli giysiler makineye yüklenerek çamaşır suyu katkılı çözücüler sayesinde susuz bir biçimde temizleniyor. Giysiler bu karışım içinde hafifçe sallanıyor ve bu şekilde lekelerin yumuşaması sağlanıyor. Yıkamanın üstüne kirleri kilitleyen çözücü karışım süzgeçten geçirilip çıkarılıp ve geri dönüşüme gönderiliyor. Bu dönüşüm sırasında kullanılan sıvı tekrar başka kıyafetler için kullanılıyor ve tasarruf sağlanıyor bu firmalar için.

Kuru temizlemede her leke çıkar mı?

Kuru temizlemecilerin her lekeyi çıkarabilen, kusursuz bir kurum olarak görülmesi doğru diye düşünen müşterilerde şöyle bir algı oluşuyor kuru temizlemeci her lekeyi çıkarır. Öyle bir şey yok. Lekelerin çıkmasını garanti eden bir sonuç ortada yoktur.

İnegöl Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İnegöl Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!