Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karacabey Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Kuru temizleme makinasının çalışma prensibi iki farklı işlem olur biri manuel yıkama biride makinede yıkama işlemi olacaktır farklı olmasının sebebi yağ gibi lekeler kuru temizlemede aktif hale gelmezler diğer bir değiş tatlı lekesi de makine işleminde aktif hale gelmez yağ lekesinin üstüne gerekli solüsyon sürerek kuru temizleme işlemi başlatılır ve makineye atılıp çalıştırılıp yarım saat süre sonunda leke çıkmış bir şekilde teslim alabilirsiniz ve üstüne isterseniz ütü yaptırıp işlemi bitirebilirsiniz. Kuru temizleme firmaları sizin memnuniyetiniz için bu durumun önüne geçmeye çalıştığından dolayı belirli malzemelerle leke çıkarma işlemini kolayca hallederler. Lifler zamanla yıpranarak kopmalara neden olur ve kıyafetiniz yıpranır ve dikişlerinden sökülmeye başlayabilir o yüzden sürekli kuru temizlemeciye vermemenizde fayda vardır. En yakın kuru temizlemeciye ihtiyacınız var ise çevrenizden yardım alarak lazım ise onlara gidebilirsiniz. Yaptıracağınız kuru temizlemenin fiyat işlemi cep yaktırmaz ve gün içinde verdiğiniz eşyaları kolayca geri alabilirsiniz. Eğer gece yapılacaksa bu işlem gece kuru temizlemeci bulmanız hangi saatte ihtiyacınız varsa açık olan bir kuru temizlemeci bulmalısınız saatleri çok önemlidir. Eğer gece kuru temizlemeciye ihtiyacınız olduğunda ise temizlemecilerin kapanış saatini göz önünde bulundurarak gidin ve mutlaka bir kuru temizlemeci telefon numarası cebinizde bulunsun. Kıyafetlerinizin üstünde yazılan etikete göre hareket edin ve kıyafetleriniz uzun süreli kullanılsın. O yüzden kuru temizlemeciler de aynı zamanda her lekeyi çıkaramazlar böyle bir şey yoktur.

Kuru temizleme giysinin boya vermesini ya da renginin solmasını engelleyebilir mi?

Kuru temizleme kıyafetlerinizin daha temiz ve hijyenik görünmesine yardımcı olur. Fakat kıyafetinin renk vermesi ya da renginin solması gibi durumların önüne geçmez. Bu tür yıkama işlemleri için kuru temizlemeyi kullanıp temizlik işlemlerini daha karlı bir duruma getirebilirsiniz. Kuru temizleme istemiyorsanız evde kendi elinizle de temizlik yapıp düzgün bir yıkama yapabilirsiniz.

Kuru temizlemede solvent ne işe yarar?

Kuru temizlemede solvent kıyafetlerin ve giysilerin lekelerinin çıkması için kullanılan bir tür temizlik sıvısıdır bu temizleme sırasında su kullanılmadığından bu sıvı lekenin üstüne direkt olarak sürülüp kıyafet makineye atılır ve yarım saat içinde çıkartılıp ütülenir bu sırada solventte makineye atılmadan önce kıyafetin üstünde olur ve makinede kıyafet döndürüldükçe sıvı iyice liflere işleyerek kumaşın üstünden lekeyi uzaklaştırıp hapseder ve leke bu şekilde çıkmış olur.

Karacabey Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karacabey Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!