Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Mustafakemalpaşa Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Elbisenize dökülen bir şey leke bırakabiliyor. Özelikle renkli bir elbiseniz var ise ve üstüne nar suyunun döküldüğünü düşünün onu çıkarmak aşırı zor hatta belki çıkarılmayabilir. İşte tam da böyle lekeler olunca kuru temizleme firmalarına başvuruyoruz. Giymiş olduğunuz kıyafetlerin renkli olmasından dolayı alacakları lekeler karşısında bunu kabullenmiş sayılırsınız zaten ona göre dikkat edersiniz. Leke çıkarma zor bir iştir. Kendiniz beli yöntemler deneseniz de bazen sonuç sizin istediğiniz gibi olmaz. Her türlü o kıyafetiniz veya herhangi lekelenmiş eşyanız kuru temizlemeye gidecektir. Kuru temizleme fiyatları aşırı yüksek olmamasından rahatlıkla götürebilirsiniz. Gömlekler de genellikle daha fazla leke olmaktadır. Çünkü beyaz gömlek ciddi ortamlarda daha fazla tercih edilmektedir. Orada içilen içecekler veya yiyecekler sonucu leke oluşabilir. Tabi ki ortamın kalabalığına bağlı olarak çarpmalar sonucu da diyebiliriz.  Her kuru temizlemecinin iyi leke çıkarmadığı söylenir. Bu iyi leke çıkaramayan kuru temizlikçileri ayırt etmek için bir yöntem vardır. Web sayfalarından kuru temizleme yorumlarına bakıp kendinize uygun olan yere gidebilirsiniz. Gitmeniz için iletişim bilgilerini de aynı şekilde web sayfasında bulabilirsiniz kuru temizleme telefonu olacak baktığınız sayfalar arasından iletişime geçip gidebilir veya daha detaylı bilgi alabilirsiniz. Lekelerden kurtulmanın bir diğer çaresi en etkili deterjanı kullanıp lekeyi güçsüz bırakıp en ucuz kuru temizlemeye götürebilirsiniz. Böylelikle yüksek fiyattan kurtulmuş olursunuz. Paranızın bir bölümü cebinizde kalır.

Arabanızla yolda giderken pencerenizi açık bıraktınız ve yüksek hızda hareket ederken yolun yeni asfalt yapıldığını fark ettiniz ve pencereden içeri üzerinize zift düştü ve leke oldu o leke çıkarılabilir bir leke mi?

Zift lekesi çıkarılabilir bir lekedir ama dökülen yerde renk değişimine ya da rengin solmasına neden olmaktadır. Çıkarılır ama iz kalır diyebiliriz.

Kuru temizlemeye giderken bıraktığınız eşyanızı alma süreniz en fazla ne kadar sürmektedir?

Kuru temizlemeye bıraktığınız kıyafetlerinizi ya da eşyalarınızı alma süreniz sizin sıranıza göre beli olmaktadır. Sizden önce gelenlere öncelik verilir ve ora da çalışan kişi sayısına göre en fazla iki gün içinde gidip alabilirsiniz. Daha fazla sürmesi halinde başka bir yer tercih edilebilir.

Mustafakemalpaşa Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mustafakemalpaşa Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!