Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhangazi Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Kuru temizlemeciler kirli giysiler makineye yüklenerek çamaşır suyu katkılı çözücüler sayesinde susuz bir biçimde temizleniyor. Giysiler bu karışım içinde hafifçe sallanıyor ve bu şekilde lekelerin yumuşaması sağlanıyor. Yıkamanın üstüne kirleri kilitleyen çözücü karışım süzgeçten geçirilip çıkarılıp ve geri dönüşüme gönderiliyor. Hayatımızda çok büyük önem taşırlar evimizde yıkama kurulama ütüleme vs. gibi işleri kendimiz yapamıyorsak veya yaptırabileceğimiz bir ortamımız yok ise bunu kuru temizlemeci gibi yerlerde yaptırabiliriz veyahut elbiselerimizi verip bunu oradaki personellere yaptırabiliriz bunu yapan bir sürü kuru temizleme firması vardır. Bu gibi firmalar bizim kurtarıcılarımızdır o yüzden kirlenmiş elbiseleriniz kıyafetleriniz takım elbiseleriniz vs. gibi eşyalar varsa leke çıkarma işlemlerini hallettirmek istiyorsanız hemen en yakın kuru temizlemeciye gidip bunu yaptırın. Yaptıracağınız kuru temizlemenin fiyat işlemi cep yaktırmaz ve gün içinde verdiğiniz eşyaları kolayca geri alabilirsiniz. Eğer gece yapılacaksa bu işlem gece kuru temizlemeci bulmanız hangi saatte ihtiyacınız varsa açık olan bir kuru temizlemeci bulmalısınız saatleri çok önemlidir. Kuru temizlemede su kullanılmaz bunu unutmayın ve petrol bazlı çözücüler kullanıldığından dolayı giysilerinize zarar verme niteliği de taşırlar giysilerinizin liflerine zarar verirler ve yıpratmaya müsait bir işlemdir bu işlemi sürekli yaptırmak iyi değildir. O yüzden bu işlemi çok sık yaptırmayın ve kıyafetlerinizi yıpratıp renklerini soldurtmayın bunu çamaşır makinesinde kullanılan yanlış program kullanmak durumunda da renkler solar o yüzden kıyafetlerinizin üstünde yazılan etikete göre hareket edin ve kıyafetleriniz uzun süreli kullanılsın.

Kuru Temizleme farkı nedir?

Kuru temizlemeciler kirli giysiler makineye yüklenerek çamaşır suyu katkılı çözücüler sayesinde susuz bir biçimde temizleniyor. Giysiler bu karışım içinde hafifçe sallanıyor ve bu şekilde lekelerin yumuşaması sağlanıyor. Yıkamanın üstüne kirleri kilitleyen çözücü karışım süzgeçten geçirilip çıkarılıp ve geri dönüşüme gönderiliyor. Belki kuru temizlemeciye olurda bir gün yolunuz düşerse mutlaka kuru temizlemeci telefon numarasını alınız ki acil durumlarda kullanınız.

Kuru temizleme sıvısı nedir?

Giysilerim tüm kirlerinden ve lekelerinden çıkarılabilmesi için kuru temizleme sıvıları yani çözücüleri kullanılmaktadır ve buna solvent denir. Solvent sıvı bir bileşendir. Bu bileşenin en önemli noktası ve özelliği içerisinde su olmamasından dolayıdır. Bu nedenle de kuru temizleme ismini buradan almaktadır. Kuru temizliği sürekli yaptırmanız iyi değildir

Orhangazi Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhangazi Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!