Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Yenişehir Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Kuru temizlemede önemli olan lekelerin çıkmasıdır. Leke çıkmaz ise yapılacak bir şey yoktur ama lekenin üstüne parmak ucuyla biraz çamaşır suyu sürüp çitileyin ve sonra hızlı bir şekilde durulayın ve leke çıkmış olur zaten ama bulaştırmamaya dikkat edin çamaşır suyunu lekeden başka bir yere sürmeyin yoksa sararır ve kıyafetiniz mahvolur. Kuru temizleme yapan bir sürü kuru temizleme firması vardır. Bu gibi firmalar bizim kurtarıcılarımızdır o yüzden kirlenmiş elbiseleriniz kıyafetleriniz takım elbiseleriniz vs. gibi eşyalar varsa leke çıkarma işlemlerini hallettirmek istiyorsanız hemen en yakın kuru temizlemeciye gidip bunu yaptırın. Yaptıracağınız kuru temizlemenin fiyat işlemi cep yaktırmaz ve gün içinde verdiğiniz eşyaları kolayca geri alabilirsiniz. Eğer gece yapılacaksa bu işlem gece kuru temizlemeci bulmanız hangi saatte ihtiyacınız varsa açık olan bir kuru temizlemeci bulmalısınız saatleri çok önemlidir. Kuru temizlemede su kullanılmaz bunu unutmayın ve petrol bazlı çözücüler kullanıldığından dolayı giysilerinize zarar verme niteliği de taşırlar giysilerinizin liflerine zarar verirler ve yıpratmaya müsait bir işlemdir bu işlemi sürekli yaptırmak iyi değildir. O yüzden bu işlemi çok sık yaptırmayın ve kıyafetlerinizi yıpratıp renklerini soldurtmayın bunu çamaşır makinesinde kullanılan yanlış program kullanmak durumunda da renkler solar o yüzden kıyafetlerinizin üstünde yazılan etikete göre hareket edin ve kıyafetleriniz uzun süreli kullanılsın. O yüzden kuru temizlemeciler de aynı zamanda her lekeyi çıkaramazlar böyle bir şey yoktur.

Kuru temizlemeci tül ve perde yıkar mı?

Evet yıkarlar ve bunu en güzel şekilde yaparlar ıslaklık olmadığı için perdeleri kurutmaya ve ütülemeye gerek kalmadan tülünüzü ve perdenizi alıp güzelce yıkattırabilirsiniz ve kuru temizlemeciler ellerinden gelen her türlü kıyafeti veya evlerinizde bulunan yıkanabilir tüm kumaşları yıkayabilirler ve bunu kısa süre içinde yaparak size teslim ederler ne kurulamanıza gerek olur ne de ütüleme ihtiyacı düşünürsünüz.

Kuru temizlemeci paspas yıkar mı?

Kuru temizleme makinesi dediğim gibi çoğu şeyi yıkayabilir yeter ki yıkanabilecek bir şey olsun ve makinenin kaldırabileceği ağırlıkta bir şey olsun ama bu gibi şeyleri yıkarken gittiğiniz firmaya sormanız gerekir bazı firmalar bu gibi yıkama işlemi yapmayabilir ve eşyanızı götürdüğünüze pişman olabilirsiniz.

Yenişehir Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Yenişehir Kuru Temizlemeciler | En Uygun Kuru Temizleme

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!