Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İnegöl Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Günümüzde artık birçok evde doğalgazlı sistemler var. Eskiden sobayla, kömürle, odunla uğraşmak gerekirken artık tek tuşla ısınmamızı sağlayabiliyoruz. Doğalgazlı sistemler gerçekten büyük bir nimet fakat bunlarında diğer ısınma türleri gibi bazı ihtiyaçları var örneğin petek temizleme. Petekler temizlenirken dikkat edilmesi gerek bazı noktalar var örneğin temizliği yapan kişilerin bunu profesyonelce yapması. Yeni Temizlik yöntemlerinde petek temizleme makinesi gereklidir. Petek temizliği eskiden insan gücü ile yapılırdı ama artık makineler ile temizlenebiliyor fakat bu makinelerin ne kadar sağlıklı temizlediği şüpheli. Eskiden tek tek tüm petekler petek temizleme fırçası ile temizlenirdi ve eski ısıtma performansına göre iyi miktarda artış gerçekleşirdi. Fakat yeni yöntemlerde eskiye göre daha az performans artışı oluyor. Eski yöntemin maliyeti az olmasına karşın yeni yöntemle petek temizleme fiyatları uçuk rakamlara ulaşabiliyor. Bundan dolayı bazı insanlar hala eski yöntemleri kullanabiliyorlar. Bundan dolayı internette evde petek temizleme nasıl yapılır sorusu sıkça aratılıyor ve bundan dolayı evde temizlik yapmayı deneyen birçok insan hatalı şeyler yaptıkları için petekleri hasar alıyor veya kullanılmaz hale geliyor. Yapılan en sık hatalardan birisi peteklerin içinde hava unutulması. Bu hava devridaim sırasında kombinin içine gidiyor ve kombinin bozulması yol açabiliyor. Bir diğer en çok yapılan hata ise petekleri uygun olmayan kimyasal maddeler ile temizlenmesi. Bunlardan dolayı bazı insanlar peteklerini kötü performans ile kullanmayı tercih ediyorlar.

Peteklerin yeni yöntemler ile temizliği nasıl sağlanıyor?

Yukarıda anlattığımız yeni yöntemin mantığı şu :peteklerin, kombinin ve boruların içindeki sular tek tek boşaltılır ve yeni temiz su doldurulur. Temiz su doldurulduktan sonra makinenin bir ucu peteklerden birine diğer ucu ise su giderine bağlanır ve makinenin içine gerekli kimyasal maddeler koyulur ve suyun devridaim yapılması sağlanır. Suyu devridaim yaptıkça peteklerin, kombinin ve boruların içinden pis suyu giderden akıtılarak işlem bitirilir ve en son peteklerin içine kış için antifriz doldurulur.

Peteklerin kirlenme sebebi nedir?

Petekler yıllar boyunca birçok dış etkenden dolayı kirlenirler örneğin şebeke suyundan gelen (çok ufakta olsa) yabancı maddeler. Bu yabancı maddeler senelerce birikerek bir süre sonra peteğin devridaim yapmasını engeller hale geliyor ve bundan dolayı petekler performans kaybediyor. Bunun dışında da çoğunlukla odadaki kir ve tozlar peteğin içine girmese bile peteklerin aralarındaki boşluklara dolup ısının soğurulmasını sağlayabiliyor ve bundan dolayı peteklerin performansını en yüksekte tutmak için düzenli olarak petek temizliği yapmak gerekiyor.

İnegöl Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İnegöl Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!