Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İznik Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Uzun süre kullanılan petekler zamanla temizliğe ve bakıma ihtiyaç duyarlar. Bakımı ve temizliği yapılmamış petekler yeterli ısıyı veremezler ve kullanılmaması da gerekir. Petek temizleme işlemi bu açıdan çok önemlidir. Detaylıca temizlenmelidir, Dikkat edilmesi gereken bir konudur. Petek temizleme makinesi genelde kullanılır. Ya da evde kendimiz temizleriz. Ama en doğrusu işini bilen profesyonel bir usta tarafından temizlenmesidir. Aslında asıl kirlilik peteğin bağlı olduğu tesisattadır. Yalınca peteğin temizlenmesi yeterli olmayacaktır. Kesinlikle tesisata da bakılmalıdır. Petekler de kullanılan bakır borular vardır. Bu borular aslında temizlik gerektirmez çünkü tıkanma genelde olmaz. Ama tedbir amaçlı yine de temizlenebilir. Temizliği ve bakımı detaylı ve iyi yapılmış petekler uzun zaman temizlenmeden gider. Kullanıcının nasıl kullandığıyla çok ilgisi vardır. Petek temizleme servisi işi son dönem de giderek artmaktadır. Peteklerin kullanıldığı şehirler artıkça bu işe ilgide ihtiyaç da artmıştır. Profesyonel petek temizleme firmaları açılmıştır. Bu konuda birçok bilgili usta ve çalışan mevcuttur. Temizliği yapılmak için peteklerin yerinden sökülmesi genelde tercih edilmez doğru da değildir çünkü yerinden sökülen petekler çürür, yıpranır ve ömrü azalabilir. Bu yüzden temizliğini olduğu yerde yapmak daha doğru olacaktır. Yapılan iş zor ve uğraştırıcı olunca genelde maliyetine de yansır bu durum. Petek temizleme fiyatları bu sebepten olacak ki giderek artmaktadır. Petek temizliğinin yapılıp yapılmaması kullanıcıya kalmıştır ama kullandığımız petekten gerekli ısıyı alabilmemiz ve peteğin ömrü açısından temizlemek daha doğru olacaktır.

Evde peteği kendimiz nasıl temizleriz?

Petek temizliğine başlarken önce peteği kendimizin temizleyip yapabileceği bir şey olduğundan emin olmalıyız. Sonrada dışında görülen tozları süpürerek işe başlayabiliriz. Peteğin kapaklarını açarak temiz bir bez yardımı ile içerisini temizlemeliyiz. Sonra dış temizliğini de yaptıktan sonra kurulamalıyız. Kurulamalıyız ki paslanma olmasın.

Kullandığımız peteği temizlemek doğru mudur?

Kalorifer peteklerimizin ısıyı doğru bir şekilde aktarabilmesi için temizlenmesi gerekir. Peteğe temizlik değil bilinçsizce yapılmış işlem zarar verir. Temizlenmesinde bir sakınca yoktur. Hatta rutine bindirilerek iki yılda bir temizlenmelidir. Temizliği profesyonel ve işinde bilgili kişiler tarafından yapılmalıdır.

İznik Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İznik Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!