Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Karacabey Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Doğalgazlar günümüzde en sık kullanılan ısınma araçlarından birisidir. Bu ısınma araçlarının en önemli parçası peteklerdir. Sobalarda boruların temizlendiği gibi doğalgazlardaki petek temizleme olayının sağlanması gerekmektedir. Peteklerin daha verimli bir şekilde kullanılması için periyodik temizliği yapılmalıdır. Isı verimini arttırma bu sayede de tasarruf sağlamak için peteklerin temizliğini gerektiği zamanlarda yapmalıyız. Profesyonel Petek temizleme firmalarından yardım alarak işlemimizin daha sağlıklı ve güvenilir yapılmasını sağlayabiliriz. Petek içinde sürekli bir su akışı ile dışarıya ısı verilir.bu yüzden nemden dolayı paslanmalar meydana gelir. Paslanma sonucu Petek içi zarar görür. Buna önlem olarak kendimiz veya petek temizlemecilerden yardım alarak temizliğini sağlamalıyız. Bu şekilde peteklerimizin ömrünü uzatabiliriz. Petek temizleme servislerinde Petek temizliğimizi düzenli yaptırırsak kombiyi daha düşük sıcaklıkta çalıştırabiliriz. Bu şekilde tasarruf yapmış olacağız. Petek temizliğine dış kısımdan başlayarak ilerlemeliyiz. Petek arkasında ve aralarında bulunan tozları petek temizleme fırçaları ile süpürmeliyiz. Peteklerin kapakları açılarak içerisi bir bez yardımı ile silinir. Petek içi temizliğine başlamadan önce kombi kapatılıp içerisindeki su boşaltılmalıdır. Peteklerin paslanmaması için kuru bir bezle üzerinden silinmesi gerekir. Temizlik işleminin iki yılda bir kez yapılması önerilmektedir. Eğer derecesinin yüksek olmasına rağmen petekler az ısınıyorsa, üstleri sıcak altları soğuk olursada Petek temizliği vakti gelmiş anlamına gelebilir. Bu zamanlarda peteğin bakımını ve temizliğini yaparsak bozulmasını önleriz. Ve verimini arttırırız.

Kombi peteklerinin ısınmamasının sebebi nedir?

Kombi peteklerinin ısınmamasının birçok sebebi olabilir. Ama genelde aşırı kirlendiği için olur. İçerisine çok fazla toz girdiği için ısınmaz. Tesisat da bir sıkıntı olabilir. Ustasının temizlemesi gerekir. Tesisat da ki sorun giderilmezse yüksek faturayla karşılaşabiliriz. Maddi açıdan olumsuz bir sorun yaşamamak için gerekli ve uygun bakımları yaptırmalıyız.

Petek temizleme firması seçerken nelere dikkat ederek seçmeliyiz?

Firma seçimi yaparken öncelikle firmaya gelen yorumları dikkatlice ve detaylıca araştırıp okumalıyız. Firmanın bu konuda yetki belgesinin olup olmadığına dikkat etmeliyiz. Eğer ki yetki belgesi yoksa o firmaya temizletme işlemini yaptırmamalıyız. Güvenilir ve işinde usta kişilere ve kurumlara yaptırmalıyız. Ve tabi ki fiyat araştırması yapmalıyız.

Karacabey Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Karacabey Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!