Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Artık uzun yıllardan beri ülkemizin çoğu bölgesinde doğal gaz bulunuyor. Doğalgaz olan evler sobalı evlere göre kullanım açısından insanlara çok kolaylık sağlar. Özellikle bebekle evlerde daha  Çok tercih edilir çünkü bütün evin açısı aynı ayardadır.Tabiki de onun da kendine göre bazı zorlukları bulunmaktadır. Doğalgaz petekleri de zaman  zaman kirlenir ve hoş bir görüntü sağlamaz. Petek temizleme eğer yapılmazsa belli bir süre sonra sağlığa da zararlı olabilir. İçinde biriken tozlar ve bakteriler sizlere ve özellikle çocuklarınıza zarar verir. Bu petekleri kendinin de temizleyebilirsiniz. Petek temizleme fırçası sizlere bu konuda yardımcı olacaktır. Bu fırçalar sayesinde çok detaylı olmasa da iyi temizlik yapabilirsiniz. Ama bazen kendi yaptığınız temizlik çok detaylı olmamaktadır. Petek temizliği yapan  firmalar sizlerin bu temizlikte yetersiz olduğunuz zaman sizlere destek çıkar. Bu firmalar evlerinize ekipmanları ile gelerek petekleriniz sökülmeyeceği içim olduğu yerde temizlemektedirler. Bu temizlikte firmalar petek temizleme makinası kullanırlar. Bu makinalar temizliğine  kombilerden başlar. Sadece kombiler değil aynı zaman da yerden ısıtma olan evlerin de ısıtma sistemlerini temizlerler. Petek temizlemeciler sizlerin istediğiniz zamanlarda gelerek temizliği yerine getir. Her işi olduğu gibi bu işi de ustasına bırakmak önemlidir tabiki. Yapılan yanlış bir temizlik kombilerinizin peteklerinizin bozulmasına neden olur. Kombilerinizin ve peteklerinizin  bozulması durumunda tekrar usta çağırıp yaptırmak zorunda kalırsınız  bu da sizin daha çok masraf yapmanıza sebep olur.

Evde Petek temizleme işlemi nasıl yapılmalıdır?

Öncelikle kombinizi kendi güvenliğiniz için kapatmanız lazım. Ardından altında bulunan vanayı kapatınız. Banyo da bulunan peteğinizin vanasını kapatın ve üstünde bulunan düğmeyi açarak sıcak ve pis  suyun akmasını sağlayın. Ardından kombinizin altında bulunan mavi bir düğme bulunur ve o düğmeyi  açarak düşen basıncı tekrar yükseltin.

Peteklerin içinde bulunan hava nasıl alınmalıdır?

Peteklerinizin temizliğini yapınız. İçinde bulunan pis suyun akmasını sağladıktan sonra basıncını kontrol ediniz. Evlerinde Petek bulunan herkes de hava kontrol kalemi bulunur. Eğer evinizde bu kalemden yoksa hırdavatçı denilen yerlerde bulunmaktadır. Hava kontrol kalemi ile yada bu yoksa hava alma anahtarınız ile temizliği biten peteklerin havasını kolaylıkla alabilirsiniz.

Keles Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Keles Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!