Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Isınmak için soba , klima ve doğalgaz kullanılmaktadır. Artık günümüz de soba ile uğraşmak istemeyen insanlar eğer bulundukları bölgede  doğalgaz var ise kombiyi tercih etmektedirler. Klimaların ve sobaların nasıl temizlenmesi gerekiyorsa doğalgaz peteklerinin de temizlenmesi gerekir. Petek temizleme işlemi eğer uzun zaman yapılmazsa zamanla petek tesisatları kireçleme yapar ve bu kireçleme sıcak suyun borulardan geçmesini engeller. Kireçlenme sonucu petekler de ısınmaz. Petek temizleme servisi artık her yerde bulunmaktadır. Bu servisler peteklerinizi evlerinizde kısa  bir süre içinde hızlı bir şekilde temizlemektedirler. Eğer kendiniz evde temizleme işlemi yapacaksanız dikkat etmeniz gerekir. Peteklerinizin dışını temizleme için petek temizleme fırçası kullanabilirsiniz. Bu fırçalar esneyebilen ve sert olan yapısı sayesinde peteklerinizin aradaki boşluklarını kolaylıkla temizler. Metal bir yapısı vardı ve bu yapı sayesinde kıvrımlı olan yerlerde bile etkili bir temizlik sağlar. Petek temizleme fiyatları günümüzde 300-400 lirayı bulmaktadır. Eğer kendiniz evde temizleme işlemi yaparsanız tabiki de masrafsız olacaktır. Tabiki de Firmalar profesyonel oldukları için daha detaylı temizleme yaparlar. Firmalar Petek temizleme makinası kullandıkları için fiyat olarak da temizleme de artıl olmaktadır. Bu makinalar hem yerden ısıtma olan sistemlerin temizliğinde hem kombileriniz de hemde normal dahilerin temizliğinde kullanılmaktadır. Sadece küçük yerlerde değil villalarda, iki katlı ve üç katlı gibi büyük evlerinizde de bu makinalardan kullanılmaktadır. Sizler bütçeniz dahilinde bu makinalardan alabilirsiniz.

Petek temizlemenin avantajları nelerdir?

En başta temizleme işlemi peteklerinizin için de bulunan büyük atıkların dışarı atılmasını sağladığı için peteklerinizin her yerinin kolayca ısınmasını sağlar. Bu sayede evinin her yeri çok daha hızlı ısınır ve kombilerinizin daha verimli  çalışmış olur. Temizlenmeyen peteklerde sürekli olarak sıcaklığı arttırmak zorunda kalırsınız ve bu da faturaya çok yansır temizlenen petekler de ise böyle bir sorun yaşamazsınız.

Peteklerin temizlenme işlemlerinde dikkat edilmesi gereken noktalar  nelerdir?

Öncelikle temizlikler bazı kimyasal kullanılarak yapılır. Kimyasalların kombiye verilmesinin ardından bütün peteklerdeki kireçlerin çözülmesini sağlamak için vanaların açılması gerekir. Kimyasallarla yapılan işlemlerde doğru kullanılmazsa eğer peteklerinizin zarar görür. Temizlik sırasında koruyucu solüsyon kullanmanız peteklerinizin zarar görmemesi açısından önemlidir.Temizlik dört saati bulabileceği için temizlik bahar  aylarında yapılmalıdır.

Kestel Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!