Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Mustafakemalpaşa Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Günümüz şartlarında artık hepimizin evinde ısınmak için petek vardır. Petek ısınmak için çok güzel bir seçenek olsa da bizim için temizliği de çok önemlidir çünkü günümüzde temizliği iyi yapılmamış peteklerin ısıyı dışarıya iyi vermediği tespit edilmiştir. Petekleri temizlemek için bir çok yöntem tercih edilmektedir. Evde kendi başımıza yapabildiğimiz gibi bunun için kurulmuş firmaları da çağırarak bu işlemi gerçekleştirebiliriz. Petek temizleme işlemini evde kendimiz yapmak istiyorsak petekleri yerinden çıkarıp banyoya taşımamız gerekir. Peteğe tazyikli su vererek siyah su berrak suya dönene dek yıkamalıyız. Aynı işlemi petek temizleme makinesi kullanarak da yapabiliriz. Bu makineler elektrikten tasarruf sağlar. Eğer evde  kendiniz uğraşmak istemiyorsanız petek temizliği yapan firmalar ile de iletişimine geçebilirsiniz. Bu şekilde daha profesyonel bir temizlik sağlanacaktır. Petek temizleme fiyatları günümüz kuruyla artmış olup 30-400 TL arasında değişmektedir. Fakat firmalar yaptığında daha iyi sonuç alındığını düşünülürse bu yöntemi kullanmak en mantıklısıdır. Peteğimizi daha uzun ömürlü kullanmak için evimizde küçük dokunuşlar da yapabiliriz. Bunlardan em kullanışlısı petek temizleme fırçasıdır. Peteğin üstü açılarak fırça sayesinde tozlardan arınabiliriz. Bu fırçaları bir çok yerde bulmak mümkündür ama internet sitelerinden daha uyguna denk getirebilirsiniz. Yanında ekstra olarak temizleyiciler kullanmak peteğin daha iyi temizlenmesini sağlar. Petek temizleme işlemi bu yüzden oldukça önemlidir hem sizin hem aileniz hem de apartmanın ısınma kalitesi Açısından dikkat edilmesi gereken bir durumdur.

Evde petek temizliği nasıl yapılır?

İlk önce peteğin çevresindeki eşya varsa kirlenme riskine karşı etrafından kaldırılır. Daha sonra peteğin etrafı bir elektrik süpürgesi yardımıyla iyice süpürülerek tozlardan kurtulunur. Peteğin arkası ve aralarının iyice süpürülmesi gerekir. Peteğin üstünü açabiliyorsanız yanlarını da açarak dış kısım süpürülmeye devam edilir. Daha sonra peteğin aralarına girebilecek bir sopa veya oklavanın ucuna nemli bez bağlanır. Bu şekilde ara ve yan kısımları nemli bez yardımıyla temizlenir. Bezin çok ıslak olmaması gerekir.

Petek temizliğinin önemi nedir?

Petekler bir çoğumuzun ısı kaynağıdır. Evimizin daha sıcak olması peteklerden geçer. Bunun içinde peteklerimizin bakımını düzenli olarak yapmalı veya bir firmayla anlaşarak yaptırmalıyız. Evimizdeki petek sayısı ve bulunduğumuz ile göre petek temizliği fiyatları değişmektedir. Petek temizliği yapan firmalar bulunmakla beraber bireysel olarak bu işte kendini geliştirmiş kişi sayısı da çoktur. Verdiğimiz kömür parasına veya açtığımız doğal gazın parasına değmesi ve karşılığını alabilmek için peteklerimizi düzenli olarak temizletmemiz gerekir.

Mustafakemalpaşa Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mustafakemalpaşa Petek Temizleme | En Uygun Petek Temizliği

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!