Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bursa Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Dükkanınızın güvenliğini ya da işyerinizin güvenliğini güvence altına almak istiyor iseniz sizlerde mutlaka ama mutlaka çalıştığınız yere yani sahibi olduğunuz yere bir kepenk yaptırmanızı tavsiye ederiz. Bu tür kepenkler sizleri dışarıdan gelebilecek herhangi bir tehdide karşı korumanın ilk yollarından bir tanesidir. Sizler de eğer sıfır alacak paranız yok ise ikinci el otomatik kepenk fiyatlarına internetten bakarak araştırabilir ve dükkanınıza uygun olan ve en sağlam olanını dükkanınıza taktırabilirsiniz. Otomatik kepenk imalatı ülkemizde artan hırsızlık olayları ile birlikte son derece önem kazanmıştır. Ülkemizde gelişmekte olan pazar ile son derece cezbedici olan bu mağazalar yabancı turistlerin akınına uğramaktadır. Buradaki dükkanlarımız da çoğunlukla değerli mallar bulunmaktadır ve bu değerleri mallarını güvence altına almak için yapmamız gereken ilk şeylerden bir tanesi bu tür kepenk tarzı güvenlik önlemlerinden başlamaktır. Sizlerde dükkanımıza eğer hiç yaptıramıyor iseniz çoğunlukla piyasada en çok kullanılan saç kepenk yaptırabilirsiniz bu diğer otomatik kepenk sistemlerine nazaran daha az korunmasız olsa da sizleri bir nebze olsa da koruyuculuk verecektir. Eğer hali hazırda hala bir kepenginiz var ise buket engin mutlaka ama mutlaka tamir bakım ve onarımını yaptırmanız gerekmektedir. Otomatik kepenk tamir bakım hizmeti veren şirketler ile anlaşarak yıllık altı aylık ya da aylık ya da haftalık bakımlarını yaptırabilir ve ekstra bir masraftan kurtulabilirsiniz.

Kepenk nedir?

Çoğunlukla saat çelik ya da metal ile karıştırılmış malzemelerin belli ve uygun parçalar ile bir araya getirilerek dükkanınıza dıştan güvenlik önlemi almasına yarayan yani dükkanınızın dışarıdan güvenli olmasını sağlayan, dükkanınızın dışarıdan içeriye girişini zorlaştıran ya da engelleyen bu tür yapılara kepenk denir.

Kepenk bakımı nasıl yapılır?

Eğer kullanmış olduğunuz köpeğiniz eski tip saç kepenk ise bu tip kepenkleri sarmak için kullanılan motorun yağlanması ve tozunun alınması yeterlidir. Ancak otomatik kepenk kullanıyor iseniz bu tip bu kepengin bakımı oldukça zordur. Bunu için işini bilen ve işinin ehli firmalar ile çalışarak ya da insanlar ile çalışarak bakımını yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederiz. Eğer bu işe kendilerini girişecek iseniz mutlaka ama mutlaka bir bilene danışmanızı ya da bakımı yapmadan önce iyice araştırmanızı tavsiye ederiz.

Bursa Otomatik Kepenk Sistemleri |  Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Bursa Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!