Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gemlik Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Güvenlik hayatımızın en önemli sorunlarından biri haline gelmiştir. Dünyada artan suç oranları güvenlik tedbirlerini artırmıştır. Kendini korumak isteyen iş yerleri kendi çapında güvenlik tedbirleri almaktadır. Bu tedbirler güvenlik kamerası veya sağlam kilit olabilir. Hırsızlık olaylarının fazla olduğu yerlerde bu tedbirler daha sıkı olabiliyor. Artık direkt kapının yerini değil de önüne konulan kepenkler vardır. Bu kepenk market önlerinde karşılaşılmış bir durumdur. İş zamanı açılan kapılar akşam mesainin bitimine kadar açık kalmaktadır. Kapanma zamanı gelince bazıları sadece kapı kapatırken bazıları kepenk indirir. İş yerlerinin vazgeçilmezi haline gelen bu kapatma işlemi ülkemizde son beş yılda yapılanmaya giderek artmıştır. Eski kapılar kaldırılarak yerlerine yeni kapı yapılmıştır. Eskiden saç kepek kullananlar artık gelişmelere ayak uydurmak zorunda kalıyor. Bu gelişmeler sonucunda ayak uyduramayanlar 2. Ele yönelebilirler. 2. El otomatik kepenk fiyatları web sayfalarından araştırıla bilinir bir durumdur. Fiyatların fazla olmasından dolayı taleplerin az olması beli zorluklar çıkarmaktadır. Otomatik kepenk m2 fiyatları firmadan firmaya değişiklik göstermektedir. Üreticiden yapıya katılana kadar değerler alan fiyatlar bazen ucuzlar bazen yükselebilmektedir. Fiyatların oynak olması doğru zammın beklenmesi için bir fırsattır. Bozulan kepenginizi otomatik kepenk tamir firmaları ile iletişime geçilerek yaptırabilirsiniz. Bu işlem sırasında günlük ve acil yapılması iş yerinizin güvenliği açısından güvenlik sorunudur. Çağıracağınız firma aynı gün içinde işini bitirmesi gerekiyor.

Kepenk zorlanmış ve sıkışmış ise yapılacaklar arasında neleri saymamız gerekmektedir?

Öncelikle yapılacaklar arasından kepengin neden zorlandığını tespit edip o engeli ortadan kaldırmaktır. Ardından bozulur ve açılıp kapanmaz ise tamirat için yetkili biri ile iletişime geçilir ve durum anlatılıp yapılması üzere iş yerinize gelmelidir. Kepenk sıkışmalarının nedeni raylarından kaynaklanıyor olabilir. Düzeltilmesi için yetkili kişi gerekeni yapacaktır.

Bir dükkânı sadece bir kapı korur mu yoksa ekstra güvenlik önlemleri alınması gerekli mi?

Kapının yanında ekstradan bulunması gereken bazı güvenlik durumları da vardır bu durumlar kapınızın önüne koyabileceğiniz güvenlik kameraları ve alarm sistemleri olabilir. Bu güvenlik duvarlarının aşılmaması için ekstradan yapılacaklar arasında kapınızı otomatik kepenk taktırmanızda fayda olacaktır. Bu yapılanlar karşısında zarar görme durumunuz yarı yarıya hatta sıfıra inebilir

Gemlik Otomatik Kepenk Sistemleri |  Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Gemlik Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!