Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İnegöl Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Otomatik kepenk nedir ilk önce bundan başlayalım, otomatik kepenk: genellikle iş yerlerimizde kullandığımız, kapıları ya da iş yeri girişi, pencereleri kapatarak kontrollerimizi sağladığımız, güvenlik ve hoş bir görünüm sağlaması sebebiyle seçtiğimiz otomatik sisteme sahip kepenktir. Yıpranmış ve eski şekilli kepenkler, ahşap kanat, metal ya da sac kepenk şeklinde maddeler kullanılarak yapılmış kapak biçiminde kullanılırdı. Bu yüzden gereken güvenliği ve sağlamlığı, gerekli önlemi sağlamazdı ve bu kepenkleri açmak veya kapatmak çok zor sıkıntılı bir durumdu, gerekli bir fiziksel güce sahip olmanız gerekliydi. Üstüne üstlük yapımındaki maddeler ve açılmadaki ve kapanmadaki durumda çok fazla fiziksel baskı ve güç uygulanması ve aldıkları hasar sebebiyle genel olarak görüntü olarak da iyi biçimde olmazlardı ve kötü bir görünüşü olurdu. Bu aldıkları darbe sonucunda yeni kepenkler geliştirildi ve bu kepenkler otomatik sistem oldular. Bu sistemlere otomatik kepenk sistemi denildi. Otomatik kepenginiz bozulduğunda bir tamirci bunu yapabilir bunu yapan otomatik kepenk tamir firmaları var araştırıp bulabilirsiniz. Bu kepenklerin yani otomatik kepenklerin m2 fiyatları vardır bunu da gelen tamircilerden m2 ye göre yaptıkları işin maliyetini size söyleyip öyle yaparlar. Otomatik kepenk tamir bakımı öyle tahmin ettiğiniz kadar basit olmayabilir m2 ye göre ve kullandıkları malzemelere göre kepengin uğraşılan ve bozulan durumuna göre değişiklik gösterir bunu unutmayın ve kepenginizi kullanırken hor kullanmamaya dikkat ediniz.

Kepenk sistemi çeşitleri?

Otomatik kepenklerin bu gibi çeşitleri vardır biçiminde ortalama bir düşüncede bulunmak doğru değildir. Çünkü otomatik kepenk üreticileri piyasasında bulunan otomatik kepenk model ve şekilleri kullandıkları ortama nazaran, elektrikli veya motor sisteminde olduklarına göre, kullanıldıkları motor sistemlerinin markasına ve modellerine göre çeşitleri sunulmuştur. Ama çeşitlerine ayırmak durumunda, kullanıldığı ortam bakımından ve kullandığı güç doğrultusunda gibi farklı farklı çeşitlere ayırmak mümkündür.

Kepenk ne işe yarar?

Genellikle iş yerlerimizde kullandığımız, kapıları ya da iş yeri girişi, pencereleri kapatarak kontrollerimizi sağladığımız, güvenlik ve hoş bir görünüm sağlaması sebebiyle seçtiğimiz otomatik sisteme sahip kepenktir. Yıpranmış ve eski şekilli kepenkler, ahşap kanat, metal ya da sac kepenk şeklinde maddeler kullanılarak yapılmış kapak biçiminde kullanılırdı.

İnegöl Otomatik Kepenk Sistemleri |  Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İnegöl Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!