Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İznik Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Otomatik kepenkleri kullanmanız sizin iş yerlerinizin tam güvenliği açısından çok önemlidir. Diğer türde olan sac kepenk modelinden daha güvenlidir. Çünkü bu türde olan kepenkler hasar almaya çok müsait ve güvenlikleri iyi değildir, eğilip, bükülme gibi sorunlarla karşınıza çıkarlar ve size gereksiz bir maliyet kaybettirirler ve sizi zarara sokar. Bunun dışında bu kepenkler sadece iş yerlerinde kullanılmaz pencere, garaj kapısı, malzeme odaları, depo gibi alanlarda da kullanılır bu tür kepenklerin sağlam olması çok önemlidir çünkü hırsızlığa karşı önlem çok mühim bir konudur temkinli olun. Eğer kepenk alacaksanız otomatik alın zaten diğer türlü kepenkler artık günümüzde kullanan yok denecek kadar az, kepenk marketlerine gidip kepenk çeşitlerine bakabilirsiniz tabi ki bu kepenk çeşitli size ait istediğinizi seçmekte özgürsünüz. Çalışma sistemi bakımında motorlu otomatik kepenklerin önemli farklılığı bulunur. Sadece çalışması için gereken enerjinin olduğu ve sağladığı motor değişir. Tüm otomatik kepenklerde olduğu gibi ortalama dışarıdaki ortamlarda kullanılır. Güç kaynağı anahtarı ya da bir tuş yardımı ile manuel olarak kullanılabilir. Uzaktan kumanda ile çalışacak biçimde yapılmış otomatik kepenk üreticilerinin farklı modelleri de vardır. Güç kaynağının anahtarı ya da harekete geçiren fonksiyon tuşu pencerenin, kapının hemen yanına veya üst kısma monte ettirebilirsiniz. Otomatik kepenk sistemlerinin m2 ye göre fiyatları vardır ve bunun maliyeti cebinizi yakabilir ama bütçeniz uygun olana kadar bekleme şansınız varsa ona göre alın

Otomatik kepenk uygun fiyatlı mıdır?

Eğer maliyetiniz uygun ise size cebinizi çok fazla yaktırmaz ayrıca cebinizin yandığını düşünmeyin bunu güvenlik için yapıyorsunuz bu her evde, depoda, her iş yerinde olması gereken zorunluluklardan biridir bu ama güvenliğinizi önemsemiyor iseniz iş yerinizin hırsızlığa karşı açık olduğundan yakınmayın bu gibi durumlarda zararınız düşünmeyin verin parasını gitsin.

Kepenk fiyatları nasıl belirleniyor?

Bu fiyatlandırma işlemi kur farkı arttıkça firmaların kendisi veriyor kur yükseldikçe bu durum diğer malzemelere vuruyor tabi ki o yüzden elinizi çabuk tutun yaptırmanız gereken bir kepenk varsa yaptırın çünkü bu kur farkı her an değişme özelliğine sahiptir ve cebinize zaman geçtikçe zarar verir. O yüzden maliyetinizin çabuk sonuçlanması için hızlı olun ve sağlam bir kepenk taktırın artık nereye ihtiyacınız varsa.

İznik  Otomatik Kepenk Sistemleri |  Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İznik Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!