Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Keles Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Motorlu kepenk elektrikli kepenge nazaran çok farklıdır. Elektrikli kepenk güç kaynağına ihtiyaç duyarken motorlu buna ihtiyaç duymaz ve bu motorlu kepenge yakıt gereklidir tıpkı bir jeneratör gibi gerekli miktarda yakın konulduktan sonra tıkır tıkır çalışır. Çalışma sistemi bakımında motorlu otomatik kepenklerin önemli farklılığı bulunur. Sadece çalışması için gereken enerjinin olduğu ve sağladığı motor değişir. Tüm otomatik kepenklerde olduğu gibi ortalama dışarıdaki ortamlarda kullanılır önemi büyüktür. Bunun gibi kepenkleri kepenk marketlerinde bulabilirsiniz çeşitleri çoktur bir sıralama yapılamaz. Otomatik kepenkleri kullanmanız sizin iş yerlerinizin tam güvenliği açısından çok önemlidir. Diğer türde olan sac kepenk modelinden daha güvenlidir. Çünkü bu türde olan kepenkler hasar almaya çok müsait ve güvenlikleri iyi değildir, eğilip, bükülme gibi sorunlarla karşınıza çıkarlar ve size gereksiz bir maliyet kaybettirirler ve sizi zarara sokar. Bunun dışında bu kepenkler sadece iş yerlerinde kullanılmaz pencere, garaj kapısı, malzeme odaları, depo gibi alanlarda da kullanılır bu tür kepenklerin sağlam olması çok önemlidir çünkü hırsızlığa karşı önlem çok mühim bir konudur temkinli olun. Eğer kepenk alacaksanız otomatik alın zaten diğer türlü kepenkler artık günümüzde kullanan yok denecek kadar azdır. Otomatik kepenk sistemlerinin m2 ye göre fiyat farkı vardır ve bunun maliyeti cebinizi yakabilir ama bütçeniz uygun olana kadar bekleme şansınız varsa ona göre alın.

Kepenk kumandasının yenisi çıkartılabilir mi?

Otomatik, motorlu, elektrikli tüm kepenk, kapı sistemine ait uzaktan kumandanın yenisi tıpkısının aynısı olarak yeniden temin edilir ve yapılır. Eskisi devre dışı olarak ayarlanır, kullanılmayacak bir hale getirilir. Bu sayede bulunması halinde karmaşık durumlar ortadan kalkmış olur ve birinin eline geçmesine karşılık bir gaspa ve hırsızlığa karşı koruma da bu şekilde düzgün bir şekilde sağlanır ve güvenlik de arttırılır.

Kepenk tamiri iyi olur mu?
Kepenkler çok kolay bozulan veya arıza icra eden sistemler değildirler. Kepenk sıkıştığında hemen duraksatma önemlidir, aksi takdirde çalışmaya zorlamak çok daha büyük hasara sebep olabilir. Buna sebep olarak kepenk açılırken değişik bir ses çıkıyorsa, sistemi duraksatmak ve açmamaya özen gösterilmesi gerekir. Kepenkteki motor, sinyal alıcı kartına ve kumandasına, benzer biçimde elektronik parçaların su değmeyecek şekilde sağlamlaştırılması gerekir.

Keles Otomatik Kepenk Sistemleri |  Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Keles Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!