Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Esnaflık yüzyıllardır ileri gelen her mahallelinin kendi mahallesinde toplumsal hizmet adına kurduğu berberlik, bakkal, demir doğrama, toptancılık gibi sayısız alanda dükkanlar kurarak hizmet vermektedirler. Önceleler ahlat ve etik kurallarına verilen değerler şimdilerinde azaldığından dolayı hırsızlık gibi birçok saçma sapan olaylar artmıştır. Bu olaylar karşısında esnaf ne yapacağını çaresiz bir şekilde düşünürken teknolojiden faydalanan demir doğramacılar sacı eğerek ve birbirine sararak kepenk sistemini icat etmişlerdir. Bu sistem bir makara yardımıyla aşağı inen demiri tekrar makara içerisindeki yayların sayesinde yukarı çekmektedirler. Bu sistemi gören esnaflar derin bir nefes almış ve dükkanlarına montaj işlemlerini başlatmışlardır. Sadece demir atölyelerinde yapılan bu mekanik makineler daha sonrasında bir sektör haline gelerek kepenk marketlerin kurulmasında pay sahibi olmuşlardır. Bu marketlerde gerekli olan yedek parçalar ve daha niceleri bulunabilmektedir. Teknolojinin gelişmesine bağlı insan gücüyle çalışan bu makinelerin yerini otomatik kepenkler almıştır. Otomatik kepenkler düzenli bakımı yapılması gereken kendi içerisinde akü bulunduran ve otomatik kepenk üreticileri tarafından tamir ve bakımı yapılan bir ihtiyaç haline gelmiştir.  Bu malzemelerin ana parçaları yurt dışından geldiğinden dolayı insanlar 2. El otomatik kepenk fiyatlarına göz gezdirmeye başlamışlardır. Bu sayede yeni bir sektör açılmış ve bu sektör ilerleme kaydetmektedir. Bu ilerleme ile her dükkânın girişinde bir saç kepenk veya otomatik kepenekler bulunmaktadır. Hırsızlıkların önüne bir nevi geçmektedir.

2.El otomatik kepenk alırken nelere dikkat edilir?

Makine bakımlarının yapılıp yapılmadığı, içerisindeki motorun aşınma durumu ve birçok ince ayrıntıya bakılmaktadır. Bu tür durumlarda işinin ehli ustalarla beraber bakmanız durumunda sizin ihtiyacınıza en uygun seçeneği bulmanıza yardımcı olmaktadır. 2. El parçanızı aldıktan sonra oto ekspertizde olduğu gibi denemeniz ve test ettirmeniz gerekmektedir.

Otomatik kepenk bakımı nasıl yapılır?

Kepenkler 3 4 ana parçadan ve birçok yan parçadan oluşmaktadır. Bu parçalar kendi kategorisinde bulunan en iyi yağlarla yağlanmalı ve içerisinde paslanan parçaların yenileri ile değiştirilmesi gerekmektedir. Bu parçaları ustaların değiştirmesi önceliğiniz, elektrik elektronikten anlıyorsanız kendinizin de değiştirebileceğinizi unutmayınız. Bakım için web adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Kestel Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!