Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Mudanya Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Ülkemizde iş sektörüne atılmak isteyen gençler öncelikle demir doğrama atölyesinde çalışmaya başlamaktadırlar. Bu sayede kaynak, matkap gibi ağır işleri öğrenerek ustalığa adım atmışlardır. Bu ustalık ile birlikte birçok satılacak malzeme üretmektedirler. Bu malzemelerden birisi de kepenkler olmuştur. Kepenk dükkanların, evlerin altında bulunan garajların ve birçok iş merkezinin kapılarını oluşturan sistemlerdir. Güvenlik amacıyla yapılan sistemler öncesi insan gücüne dayanan daha sonralarda motorlara bağlanarak yarı otomatik yapılan ve en sonunda tam otomatik kepenk olarak günümüzde kullanılan halini almıştır. Kepenkçilik sektör haline gelmesiyle birlikte yedek parçaları, tamircileri, 2.el satışı yapılmaktadır. Yedek parçaları kepenk marketlerde bulunmaktadır. Buralardan marka modelinize uygun parçaları temin edebilir ve siparişinizi verebilirsiniz. 2. Otomatik kepenk fiyatları için de buralara başvurabilirsiniz. İkinci el malzeme alımında en çok ihtiyaç duyulan şey yedek parçalar olmuştur. Yedek parçalar dışında otomatik kepenk tamir firmaları kurulmaya başlanmış ve bu firmalar ile birlikte aylık ve yıllık bakımlarınızı yaptırabileceğiniz bir kapı ortaya çıkmıştır. Buralara web adreslerinden ulaşarak iletişim bilgilerini öğrenebilir bakım için randevu alabilir, çıkma parça bilgisine ulaşabilir ve ikinci el alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Otomatik kepenk imalatı yapan yerler yurt dışından hammadde ihtiyacını ve gerekli parça teminini sağlayarak kepenkleri oluşturmaktadır. Kepenk yaptıracaklar için en önemli ayrıntı fiyattır. Otomatik kepenk satılırken m2ye bakılırken bu ölçüleri imalathanede bulunan ustalar almaktadır. Ölçü sonrası otomatik kepenk m2 fiyatlarına göre ölçünüze göre işleme alınarak tarafınıza bir fiyat bilgisi ulaştırılmaktadır.

Kepenk tamiri için nereden bilgi alabilirim?

Teknolojinin gelişimine bağlı kalarak online sistemlerin çoğalması ile birlikte web sitelerine gerekli anahtar kelimeleri taratarak kepenk tamiri işi yapan firmalara ulaşabilir ve iletişim bilgilerinden gerekli bilgileri alabilirsiniz. Çoğunlukla randevu sistemi ile çalışan bu şirketler ile randevunuzu alarak kepenklerinizin tamirini sağlayabilirsiniz.

Kepenk market konumlarına nasıl ulaşabilirim?

 Bu tür marketler sanayi işlerine girdiğinden dolayı her yerde bulunmazlar ve bu sebeple çoğunlukla şehirlerin organize sanayi bölgelerinde ikame ederken, şehir içerisinde bulunan ufak toptancı alanlarında da kendilerine yer bulabilmektedirler. Konum bilgisi için haritalar servislerinde anahtar kelimeyi aratmanız durumunda size en yakın ve en uygun konumu göstererek ulaşabilmenizi sağlamaktadır.

Mudanya Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mudanya Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!