Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Nilüfer Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Otomatik kepenkler genellikle iş yerlerinde ve garaj kapılarında kullanılan, kapıları veya pencereleri kapatan ve güvenlik için tercih edilen otomasyon sistemine sahip olan kullanım kolaylığı ile oldukça tercih edilen bir kepenk çeşididir. Eski tip kepenklere göre daha fazla güvenlik sağlayan ve kolay açılıp kapanan bir sistem olduğu için otomatik kepenkler daha fazla tercih edilmektedir. Yıllardır sizlerin talep ve ihtiyaçlarınıza göre güvenlik sağlamak istediğiniz işyerlerinize veya garajlarınıza uygun otomatik kepenkler yapmaktayız. Dilerseniz sıfır dilerseniz ikinci el otomatik kepenklerler ile dilediğiniz bölgeye gelerek otomatik kepenk imalatını gerçekleştirmekteyiz. 2. El otomatik kepenk fiyatları sıfıra göre daha uygun olduğu tercih edilen ve sıfırdan farksız bir işlev görerek iş yerlerinizin güvenliğini en iyi şekilde sağlamaktadır. Aynı zamanda firmamız kepenkleriniz için oluşabilecek her türlü arıza ve sıkıntıda da otomatik kepenk tamir bakım hizmeti de vererek sizlerin sorununu en iyi şekilde çözerek hizmet vermektedir. Hem yapı itibari ile hem de görünüş itibarıyla oldukça şık ve modern bir yapıya sahip olan otomatik kepenkler günümüzde daha fazla yaygınlaşarak hırsızlık ve yaşanan olumsuz hava şartlarına karşın oldukça başarılı bir güvenlik sağlamaktadır. Sizlerde senin rahatlığı ile korunması istediğiniz bölgelere otomatik kepenkler yaptırabiliriz. Fiyatlar genel itibarı ile yapılan boyut ve kullanılan malzemeye göre değişim göstererek metrekareye göre hesaplanır. Otomatik kepenk m2 fiyatlarını öğrenmek için bizleri arayabilirsiniz. Dilerseniz o kepenk marketimize gelerekten modellerimizi yakından inceleyebilir ve detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz. 

Otomatik kepenklerde hangi malzeme kullanılır? 

Genel olarak alüminyum ağırlıklı olmakla birlikte oldukça güçlü bir yapıya sahip olan çelik de kullanılarak güvenlik arttırılır. Aynı zamanda galvaniz de kullanılır ve bu maddeler sayesinde kepenkler daha şık ve modern gözükmektedir. Kullanılan malzemeler itibari ile muhteşem bir güvenlik önlemi olan otomatik kepenkler gönül rahatlığıyla tercih edilebilir.

Otomatik kepenkler nerelerde tercih edilir?

Güvenlik sağlamak istenilen her türlü yerde kullanılabilir diyebiliriz. Özellikle işyerleri olan restoran, bankalar, marketler gibi çoğu yerde karşılaştığımız otomatik kepenkler iş yerlerinde çoğunlukla kullanılmaktadır. Aynı zamanda evlerimizde ve binalarda da garajlar için kullanılır ve tercih edilir. 

Nilüfer Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Nilüfer Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!