Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhangazi Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Günlük yaşamımız da en çok ihtiyaç duyduğumuz alanlardan birisi de ev ve iş yerlerimizin korunmasını ve güvenliğini sağlayabilmektir. Kepenk sistemleri sayesinde ev ve iş yerleriniz istediğiniz gibi korunabilir ve istemediğiniz kimse ev ya da iş yerlerinize giriş sağlayamaz. Kepenk, İş yeri, pencere, kapı vb. yerleri kapamak için kullanılan türlü bileşenler içeren sac, demir, plastik vb. malzemelerle oluşturulmuş kapatma şeklidir. Güvenliğin sağlanması ve dış etkenlerden korunmak amacıyla kepenk sistemleri kullanılır. Otomatik kepenk sistemlerinde otomasyonun bulunmasından dolayı siz istemediğiniz sürece açılıp kapanmaz. Otomatik kepenkler çok eski zamanlardan beri kullanılmaktadır. Eski kepenkler, tahta kanatlar, demir ya da sac malzemeler kullanılarak yapılmış kapaklar şeklinde olmakla birlikte yeterli güvenliği sağlayamazdı. Kullanılması da oldukça zordu. Şimdi ise otomatik kepenk imalatları yapılırken son derece kullanışlı ve son teknoloji malzemelerle üretilip müşterilerin güvenliği düşünülmektedir. Firmamız hep son teknoloji ürünlerle hizmet vermektedir. En çok tercih edilen sağlam ve kullanışlı malzemelerden birisi de saç kepenklerdir. Kepenk sistemleri sayesinde iş yerlerinizin güvenliğini oldukça arttırabilirsiniz. Firmamız Otomatik kepenk m2 fiyatların da indirim uygulamaktadır. Müşterilerine en iyi hizmetleri en uygun fiyatlardan vermektedir. Daha detaylı bilgi alabilmek için müşteri hizmetlerimizle iletişime geçebilir her türlü soru veya sorununuzla ilgilenebilecek ekiplerimizi oluşturabiliriz. İnternet sitemizden yaptığımız işlerle ilgili referanslarımızı ve sistemlerimizi inceleyebilirsiniz. En uygun fiyatlarla istediğiniz her türlü hizmete sahip olabilirsiniz.

Saç kepenler neneden tercih edilir?

Saç kepenkler kullanımı oldukça zahmetli olabilmektedir. Otomatik olarak kullanılmadığı takdir de insan gücüyle açılıp kapanması oldukça zor olmaktadır. Bu yüzden dış etkenlere dayanıklıdır. Müşteriler de oldukça tercih edilmektedir. Saç kepenkler son teknoloji otomasyon sistemlere sahip olduğu için otomatik şekilde kolaylıkla açılıp kapanabilir fakat dışarıdan biri zorla açmaya çalıştığı takdir de açması oldukça zor ve kuvvet gerektirir ve bu yüzden güvenliği çok iyi sağlar.

Otomatik kepenk sistemleri kullanım amaçları nedir?

Otomatik kepenk sistemleri çoğunlukla güvenlik amacıyla kullanılır. Fakat istekler doğrultusunda dekoratif amaçlarla da kullanılmaktadır. Yani ev ya da iş yerleriniz de hem dekoratif hem de güvenliği sağlamak amacıyla kullanabilirsiniz. Tasarımsal olarak farklı tasarımlarla yapılan özel tasarımlarla yapılan kepenk sistemleri de bulunduğu için istediğiniz tasarımlarla dekoratif amaçlı da kullanabilirsiniz.

Orhangazi Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhangazi Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!