Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Osmangazi Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Eğer bir iş yerimiz varsa iş yerimizin güvenliğini sağlamak için çeşitli uygulamalara başvururuz. İş yerimizin açıkken güvenliğini sağlamak kadar kapatıp evimize gittikten sonra da güvendiğini sağlamak oldukça önemlidir. İş yerimizi kapatırken kapısını kapatır ve kilitleriz. İş yerimizin kapısının kapalı ve kilitli olması yeteri kadar güvenliği sağlamada eksik kalır. İş yerimizin içerisini ve kapısını örtmek aynı zamanda güvenliğini sağlamak için farklı sistemler vardır. Bu sistemlere kepenk adı verilmiştir. Kepenklerin kurulumu iş yerimizin kapısının dışına takılarak sağlanır. Böylelikle iş yerimizin kapısını kapatıp kilitledikten sonra kepenkleri yukarıdan indirerek ekstra bir koruma ve güvenlik sağlayabiliriz. İş yerimizi sabah açtığımızda kepenkleri kaldırmak akşam kapattığımızda ise indirmek bizler için uğraştırıcı olabilir. Bunu her gün yaptığımızı varsayarsak çok zor bile gelebilir. Bu durumu kolaylaştırmak için farklı uygulamalar yapılmıştır. Bu uygulamalardan biri de otomatik kepenk sistemleridir. Otomatik kepenk sistemlerini sizleri tanıtacak olursak şu şekilde tanımlayabiliriz sabahları kaldırırken akşamları ise indirirken yapmanız gereken tek şey kumandasından düğmeye basmak olacaktır. Uzaktan kumanda özelliği sayesinde yorulmadan iş yerinizin güvenliğini sağlamış olacaksınız. İş yerinizin güvenliğini sağlamak için otomatik kepenk almayı düşünüyorsanız otomatik kepenk üreticileri ile iletişime geçmeniz gerekir. Üreticiler iş yerinizin kapısını ölçerek ona uygun kepenk üretimi sağlarlar. Üreticiye ödeyeceğiniz fiyatta bu ölçümle doğru orantılıdır. İş yerinize bu otomatik kepenklerden taktırmak istiyorsanız üretici firma ile iletişime geçip fiyat bilgisi talep edebilirsiniz.

İkinci el kepenk satın alabilir miyiz?

Bir kepenk satın almak istediğimiz zaman bazen fiyatlar bize fazla gelebilir. Bu durumda daha uygun fiyatlı bir ürün arayışı içerisine gireriz. Daha uygun fiyatlı ve kaliteli bir ürüne sahip olmak istiyorsak ikinci el ürünlerde göz atabiliriz. İkinci el otomatik kepenk fiyatları hakkında araştırma yapabiliriz. Bu araştırmalarımız sonucunda bütçemize ve kullanacağımız yere en uygun gelen ürünü satın alabiliriz.

Bozulan kepenkler için tamir imkânı var mıdır?

Kullanmakta olduğumuz kepenklerimiz farklı farklı sebeplerden dolayı bazen bozulma durumu ile karşımıza çıkabiliyor. Böyle durumlarda ürünümüzün tamiratı mümkündür. Bozulan kepenklerimizin tamiri otomatik kepenk tamir firmaları tarafından gerçekleştirilmektedir.

Osmangazi Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Osmangazi Otomatik Kepenk Sistemleri | Tamir Bakım Montaj

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!