Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Bursa Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Araç kiralama günümüzde oldukça tercih edilen bir sistem haline gelmiş ve hayat kurtarıcı olmuştur. Günümüzde insanlar tatile veya uzak bir yola giderken artık araç kiralama yaparak otobüs tren gibi ulaşım araçlarına ihtiyaç duymadan kendi tercihi ile daha hızlı ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmaktadır. Aynı zamanda araçları bozulan ve tamir işlerini görmekte olduğu için araçsız kalan kişiler için oto kiralama onlar için kurtarıcı bir yol oluyor. Ren a car firması olarak yıllardır bu işi yapmakta olduğum araçlarımızı düzenli bakım var ve onarımlar gerçekleştirip sizlere sağlam bir şekilde hizmet vermeleri için sunuyoruz. Araçlarımız modern ve konforlu bir şekilde yolculuk yapmanız için tasarlanmış düzenli bakımları da yapıldığı için sizlere SORUNLAR çıkarmayacak ve işinizi çok daha rahat bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır. İyiyim ama siz değerli müşterilerimiz için günlük araç kiralama yapabilmektedir. Tabii ki bu sizin ihtiyacınıza göre değişebilir ve uzun süreli de kiralamalar yapabilirsiniz. Aylık araç kiralamadan daha uygun fiyatlı ve kampanyalarımız olduğu için sizlerde uzun süreli bir yolculuk yapacaksınız tercih edebilirsiniz. Dilerseniz şöförlü araç kiralama yaparak her anlamda konforu yaşayabilirsiniz. Firmamız sizin taleplerini önemser ve size en iyi hizmeti sunmayı sağlar. Uygun araç kiralama firması olmaktan mutluluk duyuyor ve sizlere uygun fiyatlarda iyi kalitede araçlar sunuyoruz. Araç kiralama fiyatları kiraladığınız zamana ve kiraladığımız araç modeline göre değişiklik gösterebilmektedir. Nerede araç kiralamayı düşünüyorsanız bizlere ulaşabilir ve daha detaylı bilgileri sizlere sunmaktan mutluluk duyarız. 

Araçları nasıl kiralarız?

Araçlarımızı firmamıza ulaşarak dilediğiniz modelde ve dilediğiniz zaman aralığında kiralayabilirsiniz. Onu da gelerek araç modellerimize göz atabilir özel araç kiralama yapabilirsiniz. Araçlarımız iç ve dış bakımları yapılmış sizlere tertemiz ve sorunsuz bir şekilde sunulmaktadır. 

Araç kiralamada ödeme nasıl yapılır? 

Firmamızda hem nakit hem de kart ile ödeme mevcuttur. Dilerseniz kredi kartınıza taksit yapabilir ve uzun süre araç kiralayacaksınız sizler için daha uygun olabilir. Firmamızda düzenli aralıklarla kampanyalar olmakta ve sizler de bu kampanyalardan yararlanarak daha uygun fiyatlara araç kiralama yapabilirsiniz

Bursa Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Bursa Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!