Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Büyükorhan Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Araç kiralamak son zamanlarda en çok tercih edilen hizmetlerden biridir bunun sebebi ise insanların uzun yolculuklarda taksiye, otobüse para vermemek istemesidir. Araç kiralama işlemi rent a car işlemi araç sahiplerini aslında araç alımında kullanılmasından sebep olabilecek çıkaracak maddi kayıpları sizler için önlemektedir. Araç almaktan ziyade araç kiralama hizmeti aslında bir bakıma diğerlerine göre daha avantajlıdır. Araç kiralamak sizi bir sürü maddi kayıbı önler. Çünkü: Bir araç kiraladığınız zaman sigortası, vergisi, hasar tamiri gibi aynı zamanda kaskosu vs. gibi uzun ve insanı hem maddi hem manevi yoran işlemle uğraşmıyorsunuz. Ama bir araç aldığınız zaman bunların hepsiyle tek tek uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Araç almak oldukça masraflı olmakla birlikte insanı maddi hem de manevi olarak yoran bir şeydir. Dilediğiniz gibi aylık araç kiralama hizmetimizden daha uyguna kiralayabilirsiniz. Bu durum aylık olduğu için size daha karlı olabilir. Firmamız olarak sizlere bu konuda en güzel şekilde en iyi şekilde ve en anlayışlı şekilde faydalanmanızı sağlarız. Bu işlemi isterseniz kurumsal olarak isterseniz de bireysel olarak araç kiralayabilirsiniz, siz değerli müşterilerimizin her zaman yanındayız. Bir araç almak çok zordur. Şu dönemde son zamanlarda yaşamın zorlaşmasından dolayı bir araç almak kolay değildir. Araç almak demek borç demektir. Borç demek kredi demektir. Kredi demek uzun vadede borç ödemek ve bu da uzun vadede siz yorması demektir.

Araç kiralamak mı yoksa toplu taşıma mı?

Araç kiralama hizmeti toplu taşıma veya uçağa göre daha mantıklıdır. Aylık araç kiralama hizmeti ile bir yıl boyunca aracınızı kiralayabilir ve kullanabilirsiniz. Kurumsal araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Aynı şekilde haftalık araç kiralama hizmetimiz de bulunmaktadır. Araç satın almakla birlikte yaşadığınız sorunlarla birlikte bunun vergileri ücretleri de bitmez. Aracın hiçbir zaman bakımı onarımı bitmez hep devam eder. Bu durumda araç kiralama işlemi en avantajlı işlemlerden biridir. Aracımızı en temiz şekilde teslim aldıktan sonra sizler hiçbir derdi bakımı ve onarımı ile ilgilenmiyorsunuz.

Araç kiralama hizmetleriniz de neler bulunmaktadır?

Günlük araç kiralamadan faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda yine bununla birlikte özel şoför araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Bütün işlemlerimiz hepsini firmamız ve profesyonel ekibimiz tarafından sağlıyoruz. Kurumsal Araç Kiralama, Günü birlik araç kiralama, Şoförlü araç kiralama, VIP araç kiralama, Özel araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Her zaman sizlere en güzel şekilde hizmet etmek adına sizlerin yanındayız. Herhangi bir sorun ile karşılaştığınız zaman sizlerin her zaman yanındayız.

Büyükorhan Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Büyükorhan Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!