Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Gürsu Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Tatile gittiğimiz zaman acil bir araca ihtiyaç duyduğumuz zaman ya da sadece gezmek için bazen araç kiralayabiliyoruz. Araç kiralamak hem o an hızlı bir şekilde işimizi halletmemizi sağlarken hem de araç satın almaktan ya da otobüse veya taksiye binmekten bizi kurtaran bir işlemdir. Birden fazla araç kiralama firması olduğu için birden fazla da kiralık araç bulunmaktadır. İhtiyacımıza en uygun aracı bir araç kiralama firması sayesinde gerçekleştirebiliriz. Araç kiralama işlemi yapılacaksa ilk olarak ehliyet yaşına araç kiralamak için uygun olup olmadığınıza ve sizin yaşınıza bakılıp araç kiralama o şekilde yapılmaktadır. Firmamız sizin için her türlü modelde aracı kiralama hizmetine sunmaktadır. Araçlarımızın bakım ve onarımını tam yapıp hiçbir şekilde arızalı bir aracı kiralamanız için hizmetinize koymuyoruz. Tüm belgeleri ve kayıtları tam olduğu için araçlarımızı gönül rahatlığıyla kiralayabilir ve işlerinizi halledebilirsiniz. Kiralayacağınız araçlar günlük haftalık aylık ve yıllık olmak üzere farklı ücretler üzerinden kiralanmaktadır. İhtiyacınıza göre istediğiniz süre kadar araç kiralayabilir ve o süre boyunca araç tamamen sizin olduğu için istediğiniz gibi aracı kullanabilir ve gezebilirsiniz. Kiralama koşullarını karşılayan her insan istediği bir aracı araç kiralama firmalarından kiralayabilir. Ancak farklı araçlar için farklı kiralama koşulları mevcuttur. Örnek verecek olursak yüksek araçlarda 3 yıl ehliyet şartı aranmaktadır. Eğer şartları taşıyorsanız ve bir an önce bir araca ihtiyacınız varsa firmanıza başvurarak istediğiniz türde aracı istediğiniz zamana kadar kiralayabilirsiniz.

Aylık araç kiralama koşulları nelerdir?

Araç kiralama konusunda herhangi bir zaman koşulu bulunmamaktadır. İstediğiniz gibi ister günlük araç kiralama ister haftalık araç kiralama ister aylık araç kiralama isterse yıllık araç kiralayabilir ve bu süre içerisinde aracınızı tamamen sizinmiş gibi kullanabilirsiniz. Kiralama günü bittiği an aracı firmamıza tekrar teslim etmeniz gerekmektedir. Ancak bütün bu süre içerisinde araçla istediğiniz yere gidebilir ve istediğiniz gibi kullanabilirsiniz.

Özel araç kiralama yapılmakta mıdır?

Düğününüz özel bir gününüz için VIP araç kiralama özel araç kiralama şoförlü araç kiralama hizmetlerimiz mevcuttur. İstediğiniz takdirde bu araçları kiralayarak özel günlerinizi özel araçlarla hatta şoförlü araçlarla rahat bir şekilde geçirebilirsiniz. Bütün bu araçlar için ve ihtiyaçlarınızı karşılamak için firmamıza başvurmanız yeterlidir. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

Gürsu Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Gürsu Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!