Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Harmancık Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Araç kiralama işlemi günümüzde sıklıkla yapılan işlemlerdir. Tatile gittiğimiz zaman acil bir araca ihtiyaç duyduğumuz zaman araç kiralamak zorunda kalabiliriz. Eğer ehliyetimiz varsa ve bir araca ihtiyaç duyuyorsak istediğimiz her yerden araç kiralayabilir ve bu şekilde kiraladığımız gün kadarıyla istediğimiz yerde aracımızı kullanabiliriz. Araç kiralamak o an ihtiyacımızı halletmemizi sağlarken bizi otobüse veya taksiye binmekten kurtarır. Bu sayede rahatlıkla işlerimize halledebilir ve seyahat edebiliriz. Birçok yerde araç kiralama firmasını rahatlıkla bulabilir ve araç kiralayabilirsiniz. Oto kiralama firmaları internette de karşınıza çıkabileceği gibi bulunduğunuz şehirde de birçok yerde karşınıza çıkacaktır. İhtiyacınıza uygun aracı birçok oto kiralama firmasından rahatlıkla bulabilirsiniz. Günlük haftalık aylık araç kiralama hizmeti birçok firmada mevcuttur. Firmamız bünyesinde bulundurduğu birçok aracı araç kiralamak isteyen ve bunun için gerekli olan koşulara karşılayan herkese günlük haftalık aylık yıllık olarak kiralama hizmeti vermektedir. İhtiyacınız olduğu zaman bize başvurarak istediğiniz aracı firmamızdan kiralayabilirsiniz. Bütün araçlarımızın bakımı tam olup belgeleri ve kayıtları da tamdır. Bu sayede aracı kiraladığınız zaman kullanım sırasında araçla alakalı herhangi bir sorun yaşamayacağınızdan emin olabilirsiniz. Sadece bir seyahat ya da istek için değil aynı zamanda çalışmak için de araç kiralama işlemi yapılmaktadır. Örneğin kurumsal araç kiralama oldukça yaygın bir durumdur çalışanlarınız. İş yeriniz için araç kiralayarak onların daha hızlı ve daha iyi bir şekilde çalışmasını bu sayede gerçekleştirebilirsiniz.

Şoförlü araç kiralama hizmeti var mıdır?

Araçlarımızı istediğiniz takdirde şoförlü bir şekilde kiralayabilirsiniz. Şoförlü araç kiralama hizmeti ayrı bir ücrete tabi tutulup özel günlerinizde örneğin düğünlerinizde davetlerinizde ya da farklı özel günlerde şoförlü araç kullanarak siz de daha rahat bir şekilde seyahat edebilirsiniz. Bütün bu isteklerinizi karşılamanız için sadece firmamıza başvurmanız yeterli olacaktır. Firmamız sizin için şoförlü bir özel araç tahsis edecektir.

Araç kiralama süresi ne kadardır?

İster günlük ister aylık ister haftalık ister yıllık bir şekilde araç kiralayabilirsiniz. Araç kiralamanın belirli bir süresi bulunmamakla birlikte müşterinin istediği kadardır. Bütün bunların kendi içerisinde ve kiraladığınız araca göre fiyatı değişmekte olup kiraladığınız süre boyunca araç tamamen size ait olacak ve araçla istediğiniz yere seyahat ederek istediğiniz gibi aracı kullanabileceksiniz.

Harmancık Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Harmancık Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!