Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

İnegöl Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Araç kiralamak aslında artık bir ihtiyaç haline gelmiştir çünkü aracı olmayan insanlar birçok yere taksi ya da toplu taşıma araçları ile gittiği için bazen oldukça zorlanabiliyorlar. Örneğin bir tatile gittiniz zaman eğer aracınız yoksa rahatlıkla gezebilmek için mutlaka bir araca ihtiyaç duyuyorsunuz ve bu yüzden araç kiralama işlemine başvuruyorsunuz. Günümüzde araç ihtiyaç olan bir ulaşım aracı olduğu için herhangi bir şekilde bir araca sahip olmayan insanlar artık araç kiralayarak bu ihtiyaçlarını gideriyorlar. Firmamız ihtiyacınız halinde uygun aracı kiralamanız için bünyesinde bulundurduğu birçok araçla sizin hizmetinizdedir. Hem konforlu hem rahat bir şekilde yolculuk yapmanız hem de ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde giderip rahat bir şekilde gezmenizi seyahat etmenizi sağlamak için araç kiralamak oldukça önemli bir durumdur. Rent a car firması olarak istediğiniz aracı istediğiniz süre boyunca kiralamanızı sağlıyoruz. Araçlarımızın hepsinin düzenli olarak bakımı yapıldığı ve o her türlü onarımdan geçtiği için kullanım süresi boyunca size hiçbir şekilde arıza çıkarmayacağından emin olabilirsiniz. Araçlarımızın tüm belgeleri tam olduğu için herhangi bir şekilde bir sorun yaşamayacaksınız. Araç kiralama koşullarını karşılayan herkes istediği şekilde araç kiralayabilir ve istediğin süre boyunca o aracı kullanabilir. Bütün araçlarımız müşterilerimize kiralamadan hemen önce hızlı bir şekilde kontrolden geçer ve bir arızası varsa ya araç değişikliğine gidilir ya da araç hızlı bir şekilde tamir edilir. Firmamızdan günlük haftalık aylık araç kiralama yapabilirsiniz. Aylık ve yıllık araç kiralama yapacağınız takdirde firmamız tarafından size özel kampanyalardan ve indirimlerden faydalanabilirsiniz.

Araç kiralama koşulları nelerdir?

21 yaşını geçmiş ve 2 yıllık ehliyet sahibi olan herkes araç kiralama işleminden faydalanabilir ancak bazı araçlar için bu koşullar değişmektedir örneğin en az 3 yıllık ehliyet isteyen ve araçlar mevcuttur bu koşulları taşıyan herkes istediği aracı istediği zaman ve istediği süre kadarıyla kiralayabilir ve istediği gibi seyahat edebilir. Eğer siz de koşulları karşılıyor ve araç kiralamak istiyorsanız firmamızı ziyaret edebilirsiniz.

Kurumsal araç kiralama yapılmakta mıdır?

Kurumsal araç kiralama hizmetimiz mevcuttur eğer çalışanlarınız ve İş yeriniz için bir araç kiralamak istiyorsanız kurumsal araç kiralama hizmetimizden faydalanabilirsiniz ister aylık ister yıllık isterseniz kendiniz belirleyeceğiniz bir süre dahilinde istediğiniz aracı çalışanlarınız için kiralayabilir ve bu süre içerisinde aracı dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür eder, iyi yolculuklar dileriz.

İnegöl Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: İnegöl Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!