Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Kestel Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Araç kiralamak bu devirde çok kullanılır bir şey oldu bu zamanlarda bir yere gitmek için araç kiralanabilir veya arkadaşlarınızla günlük veya haftalık ya aylık bir planınız var ise bunu oto kiralama firmalarından kolayca halledebilirsiniz. Dediğim gibi günlük bir işiniz var ise günü birlik bir araç kiralama yapabilirsiniz işiniz baktınız uzun sürecek ve teslim edemem gibi bir imkânınız oldu veya bütün hafta boyunca bu arabaya ihtiyacınız oldu bunu aracı kiraladığınız firmayı arayarak haftalık araç kiralama ya çevirebilirsiniz ve fiyatları uygundur ama bunu sürekli yaparsanız cebiniz yakar bunu yapmak yerine gidip bir araba alın istediğiniz zaman kullanın bozulursa da servisinize götürüp yaptırıverin. Araç kiralamanın büyük faydası vardır özellikle günü birlik olduğunda veya acil bir yere gitmek istiyorsanız ve arabanınız yok ise bunu yapma mecburiyetine giriyorsunuz faydasını da görüyorsunuz hemen halledip geliyorsunuz ve bunun yanı sıra işinizi de hallederken bir yandan güzel bir seyahate çıkıyorsunuz ve hafta sonuna dek gelirse bu iş tadından yenmez zamanınız bitene kadar kullanın ve size gösterdiği faydaları görecekseniz ve mutlaka ehliyetiniz olsun yok ise zaten kiralama gibi bir işlem yapamazsınız zaten eğer bunu arkadaşınıza kiralatıp kendiniz kullanırken yakalanırsanız çevirmeye hapı yuttunuz demektir bu zamanda çevirmeler arttı bu güzel bir şey ama ehliyetiniz yok ise bu işe karışmamanızda fayda vardır.

Araç kiralamanın faydaları nelerdir?

Araç kiralamak firmalara rahatlık, akaryakıt gideri, yüksek ve yeni tarz otomobilleri satın almadan çok daha fazla seçenek sunulur. Ayrıca otomobilin sigortası, bakım masrafları, vergi ödemeleri, kaskosu gibi durumlarla uğraşmak zorunda kalmazsınız. Servis zamanında yeni otomobil ve yolculuk yardımı gibi durumlarda hızlı ve çabuk destek alırsınız ve bu durum sizin yararınıza ve işlerinizi çabucak halledersiniz.

Otomobil kiralamanın sıkıntıları nedir?

Arkadaşlarınızla ilgili planlarınız varsa bu kiralama olayı çok iyidir ama kiralama süreniz dolduğunda yerine geri götürün yoksa başınız belaya girebilir ve sizi sıkıntıya sokar bu durum ve mahkemelik bile olabilirsiniz bu sadece sizinle ilgili bir durum olmaz ama oto kiralayıp araçları çalan bir sürü insan var dikkat edin buna önemli bir konudur bu.

Kestel Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Kestel Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!