Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Mudanya Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Günümüzde bir yerden bir yere ulaşmamızı sağlamak için birçok alternatif yol vardır. Bir uçak bileti alarak hava yolu ile veyahut da gemide deniz yolu ile ulaşımlarımızı yapmak mümkündür. Ulaşım aracı olarak kullanılan en yaygın araç ise otomobillerdir. Otomobiller bulunduğumuz yerden başka bir yere gitme ihtiyacımızı karşılamak için icat edilen araçlardır. Fakat bir aracımız yok ise veyahut da gideceğimiz yere vardıktan sonra bir araç ihtiyacımız doğdu ise bu ihtiyacımızı nasıl karşılayabiliriz? İnsanların aracı olan ihtiyaçları çok farklı şekillerde ortaya çıkabilir. Tatil yapmak için gideceğiniz şehirde araç kiralayıp toplu taşıma kullanmadan serbest ve özgürce dilediğiniz yerlere gidip gezme şansı yakalayabilirsiniz. Bir araca ihtiyacı olan insanlar için araç kiralama hizmeti çok etkili bir hizmettir. Eğer işleriniz uzun sürecekse ve sizinle beraber uzun sürelik kullanım için bir araç arıyorsanız araç kiralama şirketleri ile anlaşarak aylık araç kiralama hizmetinden yararlanabilir mi işlerinizi halletmeye devam edebilirsiniz. Tabii ki bu durumun tam aksi de mümkündür. Kiralamak istediğiniz otomobil size o gün için lazım oluyor olabilir ve bu durumda da günlük araç kiralama hizmetinden faydalana bilirsiniz. Günlük veyahut aylık araç kiralama hizmetleri için araç kiralama firmalarına giderek seçtiğiniz ve beğendiğiniz aracı gerekli bilgileri verdikten sonra kiralayabilirsiniz. Firmamız tarafından kiralayacağınız araçların tüm bakımları yapılmıştır, sigortalı ve kaskolu olarak sizlerin kullanımına sunulmaktadır. Firmamızdan kiraladınız sigortalı ve kaskolu araçlarımızı dilediğiniz işlerinizi halletmek için kolay ve güvenli bir biçimde kullanmaya başlayabilirsiniz

Sigorta araç kiralamanın önemi nedir?

Eğer bir oto kiralama hizmeti almaya karar verdiyseniz dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Kullanacağınız otomobilin sigortası ve kaskosunun olması başınıza gelebilecek trafik kazalarında sizleri güvence altında tutacaktır. Trafik kazalarında kazaya karışan sürücülerin zararlarını ve maliyetlerini karşılamak için araçların sigortalı ve kaskolu olmaları gerekmektedir. Siz de kaskolu araç kiralama hizmetinden faydalanmak için bizlerle irtibata geçebilirsiniz.

Araç kiralama fiyatları nelerdir?

Araç kiralama fiyatları kiralayacaksınız aracın markasına, modeline ve özelliklerine göre şekillenmektedir. Kiralayacaksınız araç eğer lüks model bir araç ise fiyatı artacak eğer daha düşük model bir araç ise fiyatı da aynı oranda azalacaktır. Araç kiralama fiyatları aracı kiralamak istediğiniz gün sayısı ile de artıp azalabilmektedir. Aracı kullanacağınız gün sayısı arttıkça ödeyeceğiniz para miktarı da artmaktadır.

Mudanya Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Mudanya Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!