Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhaneli Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Ülkemizde devlet kurumunda çalışan ve orada yetkili olarak belirlenen birçok kişi vardır bu kişilere hak olarak tanınan makam araçları ülkemizde kiralama işlemi ile birlikte alınmaktadır. Bu kiralama işleri için öncelikle ihaleler yapılır bu ihaleler sonucunda rent a car adı verilen firmalar aracılığı ile makam makam arabası yerine geçen modellerin kiralama işlemi gerçekleşmektedir. Bu kiralama türünde daha çok aylık araç kiralama hizmeti verilmektedir. İhale sonucunda ihaleyi alan firma teklif listesi gönderir daha sonra bu konuda yetkili kişiler ihaleyi edildi bir firmaya devrederek işin içinden çıkmaktadırlar. Bu sayede bazı firmalar sadece kurumsal araç kiralama hizmeti vermektedirler. Bazı kurum ve kuruluşlarda önemli olan yetkililere şoför hizmeti de tanınmaktadır bu hizmet için araç kiralama firmalarını şoförlü araç kiralama hizmeti detaylı verilmesi önem arz etmektedir. O tur araç kiralamada ayriyeten şoföründe maaşı karşılanması gerekmektedir. Seyahate çıkan devlet yetkilileri kendi özel araçlarını götürmek yerine gittikleri şehirden öncesinden randevu alarak VIP araç kiralama hizmetini sevmektedirler. VIP araç kategorisinde bulunan bazı markalar ihale sonucu ile değil kişinin özel isteği üzerine fiyat teklifi ile birlikte kiralama işlemi yapılmaktadır. Gelişen teknoloji ile birlikte araç kiralama firmaları web siteleri oluşturmaktadır. Web sitelerinde araçların fiyatları randevu tarihleri aracın özellikleri ve daha birçok bilgi yer almaktadır. İletişim kısmından firma ile iletişime geçerek kiralamak istediğiniz aracı kiralamak istediğiniz tarihleri ve diğer ayrıntıları görüşebilir online ödeme sistemi ile güvenli bir şekilde araç kiralama hizmetimiz yapabilmek derseniz.

Araç kiralamadan ne tür güvenceler vardır?

Araç sürücüsü ne kadar kendinden emin olsa da seyahat halindeyken diğer sürücüler tarafından dikkatli olması da beklenmektedir. Kazalar ben geliyorum demez. Bu tür sıkıntılar da araçlara kasko yaptırılmaktadır. Kaskolu araç kiralama hizmeti veren firmalara web sitelerinden ulaşarak bilgi alabilir ve kaskonun ayrıntılarını öğrenebilirsiniz.

Araç kiralamada gün uzatma gibi bir imkân var mıdır?

Ülkemizde çoğunlukla günlük ve haftalık araç kiralama hizmeti verilmektedir. Ola ki bir seyahatlerde oluşabilecek herhangi bir olaydan dolayı araç kiralama süresini uzatmanızı durumunda firma ile iletişime geçerek kiralamak istediğiniz aracın bilgilerini verip daha sonra uzatmak istediğiniz gün miktarını belirtip ödemesini yaparak kiralama işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

Orhaneli Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhaneli Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!