Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Orhangazi Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Otomobil sektörü son yüzyılda çok büyük bir gelişme sağlayan teknoloji alanıdır. Her marka kendisini her sene yenileyerek her sene araçlarını daha kaliteli, daha dayanıklı, daha sağlam araç üretir hale gelmiştir. Günümüzde bilinen marka araçlar ise; ileri gelen bir çok marka araç gibi markalar geçmişten günümüze her sene projelerine yenilik yaparak bugünlere gelmiştir. Bilindiği üzere ülkemizde son zamanlarda doların fiyatı artmasıyla ve bizim kendi otomobilimizi kendimiz üretemediğimizden dolayı araç fiyatları bir hayli artmıştır. Araç fiyatları arttığından dolayı vatandaşlarımız araç almakta çok zorlanmaktadır ve çoğu kişinin araç alamadığı da bilinmektedir. Araç alamayanlar için çözüm henüz bitmedi. Peki nedir bu çözümler? Bu çözüm araba kiralamadır. Araba kiralama araba fiyatlarının artmasıyla son zamanda popüler hale gelmiştir. Günübirlik araç kiralama haftalık olarak araç kiralama ve aylık olarak araç kiralama olarak imkanlar vardır. Araç kiralama sizler için mantıklı bir seçim olacaktır. Seyahat ederken veya değişiklik olması için kendi şehrinizde araç kiralayabilirsiniz. Oto kiralama yapmak için belirli şartlar vardır. Bu şartlar; yaşını doldurmak ve ehliyet sahibi olmaktır, Ehliyetsiz araba kiralamak yasaktır ve cezası vardır. Herkesin bütçesine göre araba kiralamak mümkündür. En uygun araç kiralama yapmak için imkanlar vardır. Ama arabanın kalitesi sağlamlığı bütçenize göredir. Maddi imkânınız iyi ve geliriniz çok ise daha lüks araçlar da kiralayabilirsiniz. Maddi durumunuz var ise Vıp araç kiralama sizin güzel bir tercih olacaktır. Son derece konforlu bir seyahat ve gezinti yapabilirsiniz. Sizin için güzel bir aktivite olmuş olacaktır. Maddi imkânınız var ise bir diğer fikir şoförlü araç kiralama olacaktır. Siz aracı kullanmadan konforlu bir şekilde seyahat etmek sizi özel bir kişi yapacağına emin olabilirsiniz

Araç kiralama şartları nelerdir?

Ehliyet yaşı ülkemiz şartlarında on sekizdir. Bu yaşı doldurduktan sonra ehliyete başvurmanız halinde stajyer ehliyet kapsamında olacağınızdan dolayı stajyer süresinin bitmesi ile araç kiralama hizmeti için başvurabilir duruma gelebilirsiniz.

 Neden araç kiralamalıyız?

Artan araba fiyatlarından dolayı araç kiralamak sizler için mantıklı seçim olacaktır. Özel günlerde, normal gündelik hayatta, seyahat ederken veya tatile çıkarken araç kiralamak sizlere kolaylık sunacaktır. Tatile giderken otobüslerde seyahat etmek pek de konforlu olmamak kaydıyla araç kiralama hizmeti konfor açısından bir numaradır.

Orhangazi Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Orhangazi Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!