Google'da üst sırada çıkmak işlek bir caddede dükkan açmaktan daha çok kazandırır!

Bu Reklam Sayfası Kiralıktır.

Osmangazi Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Günümüz şartlarında hemen hemen herkesin şahsi aracı bulunmaktadır. Aracı olmayan kişiler de ihtiyaç duydukları zaman araç kiralama yerlerinden ihtiyaçlarını kolaylıkla karşılayabilir. Maddi yönden araba almak için yeterli bütçesi olamayan insanlar açısından araç kiralamak çok tercih edilen bir sektördür. Son zamanlarda ismini oldukça duyduğumuz Rent A Car yani araba kiralamak ülkemizin çoğu yerinde hızla çoğaldı. Toplu taşıma kullanmak yerine artık herkes şahsi araca yönelmiş durumda. Toplu taşımanın kalabalık ortamından kaçmak isterken trafiğin kalabalığına teslim ediyoruz kendimizi. Arabaya ihtiyaç duyduğumuz zamanlarda hemen İnternet üzerinden en uygun araç kiralama sitelerinde buluyoruz kendimizi. Arabanın modeline ve fiyatına göre tabii ki kendi bütçemize göre uygun olan aracın fiyat durumunu değerlendiriyoruz. Araç kiralamak farklı şekillerde oluyor örneğin kısa süreli bir işimiz olduğu zamanlarda günlük araç kiralama işlemi yapıyoruz. Hem araç alıp sigortasıdır vergisidir benzinidir birçok masraftan kurtulup gün içindeki işimizi halledip uygun fiyata kiraladığımız aracı kullanıp geri teslim yapabiliyoruz. Ama kiralanmış olan aracın çok fazla sorumluluğu vardır. Araç kiralamak çok kolay gibi görünse de aslında bazı yükümlülükler açısından zor olabiliyor örneğin kiralanan araçla kaza yapmak oluşan hasarın karşılanmasını zorunlu kılar. Rent A Car kaskosu iki şekildedir birisi full kasko diğeri muafiyetli kaskodur araç sahibinin teminat seçme tamamen kendi hür iradesine kalmış bir durumdur. Araç kiralarken de kiralanan aracın trafik kuralları ihlali yapmaması gerekir. Emniyet kemeri takılmalı ve en önemlisi de ehliyeti bulunmalıdır. Ehliyeti olmayan kişilerin araç kiralaması suçtur ve yasaktır.

Şoförlü araç kiralama nedir?

Bu araç kiralama yönteminde bazen bir iş için şehir dışına çıkmamız gereken durumlarda uzun mesafede zaten işte yorulacağımız için bir de araç kullanarak yorulmak istemeyen kişilerin kullandığı bir kiralama yöntemidir. Bunun yanında sadece iş hayatında değil tatil ve gezmek için de şoförlü araç kiralanır. Evliliğe adım atılan nişan, düğün gibi özel günlerde de genellikle şoförlü araç kiralanır.

Araç kiralarken nelere dikkat edilmelidir?

Öncelikle araç kiralayabilmek için belirli bir yaşa gelmiş olmak, araç kullanmayı iyi bilmek ve ehliyetimizin olması gerekmektedir. Ehliyeti olmayan ve belirli bir yaşa gelmemiş olan kişilerin trafiğe çıkması yasaktır. Kiralanan araç artık kiralayan kişinin sorumluluğu altındadır. Trafik kuralları ihlalinde bizzat kiralayan kişi sorumludur. Sadece Kiralanan araçlarda olmasa da tüm araçlarda emniyet kemeri takmamız gerekmektedir.

Osmangazi Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

TÜM HİZMETLERİMİZ

RESİM GALERİSİ

MÜŞTERİ YORUMLARI


Hemen bir yorum yazın


ÇALIŞMA SAATLERİ

 

Pazartesi

: 09:00 - 18:00

Salı

: 09:00 - 18:00

Çarşamba

: 09:00 - 18:00

Perşembe

: 09:00 - 18:00

Cuma

: 09:00 - 18:00

Cumartesi

: 09:00 - 18:00

Pazar

: 09:00 - 18:00

TELEFON & ONLINE

 

Yetkili Kişi

: Osmangazi Rent A Car | Araç Kiralama Şirketleri

Telefon

: +90 (532) 264-3822

Fax

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu

: +90 (532) 264-3822

Cep Telefonu 2

: +90 (532) 264-3822

Adres

:

E-Mail

:

BİZE ULAŞIN

Tıkla Ara! Whatsapp Destek!